به گزارش حلقه وصل، نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به «روز جهانی قدس» از سوی امام خمینی(ره)، یکی از مهمترین حَملات راهبردی ایشان به قلب اسکتبار جهانی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین بود. این نامگذاری تاکنون اثرات بسیاری مخربی بر جبهه دشمن نهاده است؛ زیرا روز قدس تبدیل به یکی از مهمترین فرصتها برای ایجاد اتحاد بین مسلمین جهان شد. در واقع امام(ره) با طرح این مسأله قصد تصرف این نقطه راهبردی و استراتژیک جهان را را داشتند و از قبل وعده پیروزی آن را به مسلمانان جهان اعلام کردند.
ایشان در این باره در بیاناتی فرمودند: «خداوند ان شاءالله ما را موفق بکند به اینکه یک روزی برویم و در قدس نماز بخوانیم و امیدوارم که مسلمانها روز قدس را بزرگ بشمارند و در همه ممالک اسلامى، در روز قدس، در روز جمعه آخر ماه مبارک، تظاهر کنند، مجالس داشته باشند، محافل داشته باشند، مسجد داشته باشند، در مساجد فریاد بزنند. وقتى یک میلیارد جمعیت فریاد کرد، اسرائیل نمىتواند. از همان فریادش مىترسد... » (صحیفه امام، ج13، ص: 80)
همچنین در تفکر امام راحل(ره) عدم عقبنشینی از موضع دشمنی با رژیم کودککش اسرائیل جزو مهمترین اولویتهاست. ایشان در بیاناتی در این راستا فرمودند: «اگر چنانچه مسلمین ادراک کنند که ما از خدا هستیم و برای خدا باید باشیم، دیگر آسیب نمیبینیم، دیگر اسرائیل قدمش را پیش نمیآورد و ما باید جدیت کنیم که اسرائیل را برانیم از این زمینهای اعراب.» و در سخنانی دیگر با ابراز تأسف نسبت به سکوت برخی کشورهای عربی و برخی روشنفکران بابت سکوت درباره ستمکاریهای اسرائیل، مهمترین عامل این سکوت را بیایمانی آنان معرفی کردند. ایشان در این باره فرمودند: «ما این دردها را کجا ببریم؟ این مصیبتها را پیش چه کسی طرح کنیم؟ این سکوتهایی که تشویق میکند ستمکاران را، باید به چه کسی عرضه کنیم و از چه کسی بخواهیم عنایت کند و این سکوتها را بشکند؟ جمعیتتان کم است؟! ثروتتان کم است؟! همه امکانات هست لکن یک چیز نیست و آن ایمان است.»
ادامه سخنان را در فیلم زیر مشاهده کنید.