درباره دوران کودکی علی اکبر (ع)، همین بس که تربیت او در دامان حسین بن علی (ع) است. علی اکبر (ع) جوانی خوش صورت و زیبا و طلاقت لسان و صباحت رخسار و سیرت و خلقت را از پیامبر اکرم(ص) به ارث برده بود. شجاعت از علی مرتضی (ع) داشت و به جمیع محامد و محاسن معروف بود.
درباره اميرالمؤمنين گفته شده است كه روزها به ايجاد باغ و قنات براي فقرا و محتاجين مشغول بود، و تا به صبح عبادت مي كرد. حضرت سجّاد نيز چنين بود چه بسيار باغها و قنوات كه به دست ايشان براي ديگران آباد يا ايجاد شد. عبادت و سجدة او به حدي بود كه به زين العابدين و سجّاد ملقّب شد.
به مناسبت فرا رسیدن میلاد با برکت حضرت ابالفضل العباس علیهالسلام بسته فرهنگی شامل چند شعر زیبا از شاعران اهلبیت(ع9 کشورمان و همچنین چند کلیپ تصویری شعرخوانی و مولودی تقدیم عاشقان حضرتش خواهد شد که در ادامه ملاحظه خواهید کرد.
مشهورترین لقب امام «زکیّ» است، اما شریفترین لقبش لقبی است که پیامبر گرامی اسلام برای او و برادرش امام حسن علیه السلام قرار داد: «انّ هما سیّدا شباب اهل الجنّه »(حسن و حسین دو آقای جوانان اهل بهشتاند). بنابراین «سید» شریفترین لقب امام حسین علیه السلام است.
در این گزارش بسته صد و دهم «حلقه وصل» به مناسبت شهادت امام موسی کاظم(ع) آمده است. این بسته شامل اشعار شهادت امام کاظم(ع)، دانلود متن و صوت زیارتنامه مخصوص امام کاظم(ع)، دانلود کتاب زندگینامه آن حضرت و غیره است.
آیا واقعا انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ما ادامه حرکت و فرهنگ عاشورا بود یا نه؟ به عبارت دیگر، آیا میشود این طور بیان کرد که انقلاب اسلامی ما دستاورد فرهنگ عاشورا بود؟ این حقیقت سرخ بعد پیروزی انقلاب اسلامی چه سرانجام و جایگاهی پیدا کرد؟
آیت الله جوادی آملی گفت: همانطوری که هدف والای این نهضت، قرآنی و بر اساس پیام عترت طاهرین بود بسیاری از زمانهای برجسته این نهضت هم مقارن با مناسبتهای دینی مثل عاشورا بود.
نخستین و اساسی ترین هدف بعثت پیامبران، دعوت به توحید و یکتاپرستی و نفی هرگونه شرک و طاغوت است. قرآن کریم می فرماید: «ما در هر امتی رسولی برانگیختیم که خدای یکتا را بپرستید و از طاغوت اجتناب کنید».
روز هشتم ربیع الاول سال 260 هجری، روز دردآلودی برای شهر سامرا بود؛ زیرا خبر شهادت امام عسکری(ع) در عنفوان جوانی همه جا را فرا گرفت. بازارها تعطیل شد و تودههای محرومی که محبت خود را نسبت به امام، از ترس سرکوب نظام، نهان میداشتند، امروز عنان عواطف خروشان خویش را از کف دادند و شتابان و گریان به سوی خانه امام حرکت کردند.
به مناسبت سالروز تخریب قبور ائمه بقیع بسته فرهنگی شامل چند شعر و کلیپ مداحی ویژه هشتم شوال تقدیم مخاطبین عزیز میشود.
«خدیجهى کبرى (علیها الصلاة والسلام) در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را بهعنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اولمؤمن به اسلام او بود، بعد هم همه ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند که اگر کمکهاى خدیجه (علیها السلام) نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفه عمدهاى به وجود مىآمد.
حضرت خدیجه(س) از جمله بانوانی بود که بهاستناد روایات کنار برخی از بانوان مکرم اسلام به نهایت ایمان رسید و این مقام را تنها در معیت و همراهی و تبعیتِ از هادی زمانه خود توانست کسب کند.
قدوم نورسیده آفتاب را ملائک بیشمار، به تبریک آمدهاند و بر بام خانه دختر خورشید، بال میافشانند. از بهشتِ دامان بتول، بهاری سرزده است و خانه علی و زهرا، امروز، خانه تمام شادیها و دستافشانیهاست. خدا، لبخند میزند این روز شگفت را و مرد تنهای نخلستانها، به نسل سبز این کودک میاندیشد. به نور ممتدی که سینه به سینه، تا قیامت خواهد رفت؛ «وَلَو کَرِهَ الْکافِرُون».
آری با تولد او، کویر جهل و تعصب به بوستان مِهر و تفکر تبدیل شد. آن پیامآور الهی، در شهر مقدس مکّه و در خانوادهای مؤمن و خداپرست، در شب 17 ربیع الاول به دنیا آمد و جهانِ هستی را با وجود مبارک خود، منوّر کرد.
در جریان حادثه عاشورا، در اوج بیداد دشمنان اسلام و اوج مظلومیت اهلبیت(ع) امام محمد باقر علیهالسلام کودکی چهار ساله بود که بار همه مصیبتهای آن روز را با همه دردها و رنجهای اسارت، بردبارانه در سینه کوچکش تاب آورد و مانْد تا روزی بار سنگین امامت امت اسلام را بر دوش کشد و درختی را که با خون پاک جد بزرگوارش آبیاری شده بود، به بار نشاند.
سوال مهمی که در سال های اخیر در فضای دانشگاهی مطرح شده این است آیا در کل ازدواج های دانشجویی موفق هستند یا خیر . که در این زمینه نظر برخی براین است که به علت مشکلات اقتصادی دوران دانشجویی و تفاوت قومیت ها وفرهنگ ها وعدم دسترسی به کار یا مسکن مناسب دانشجویان باید از ازدواج دانشجویی صرف نظر کنند .
دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: جلسه آینده شورایعالی انقلاب فرهنگی ۲ هفته آینده و قطعا با حضور رئیس جمهور برگزار میشود.
پیکر مطهر حاج حیدر پس از ۲ سال طی عملیات تفحص مناطق سوریه حاج حیدر سرافراز به کشور باز میگردد. سردار سلیمانی درباره این فرمانده شهید گفته بود: «حیدر یکی از بهترینهایم بود.»
یک شبکه عراقی در گزارشی به بررسی علل قدرتمند بودن ایران در برابر قلدریهای آمریکا پرداخت و تأکید کرد که تا کنون واشنگتن علیرغم استفاده از تمامی اهرمهای فشار خود، نتوانسته است تهران را به زانو درآورد.
رئیس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: انسجام و هماهنگی تصمیمات ملی ضرورت جدی برای پیشرفت کشور است و اگر تلاش بلندمدت برای حل مسائل اساسی انجام شود جامعه صبوری و امید نشان میدهد.