به گزارش حلقه وصل، علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در برنامه تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری اظهار داشت: برای جهش تولید ظرفیتهای بزرگی در کشور وجود دارد، اما همتی برای جهش تولید وجود ندارد. ۹ پیشران در تولید انتخاب کرده ایم، شامل: صنایع دریایی، خودرو، معدن، فولاد، کشاورزی، توسعه روستایی وگردشگری.
وی ادامه داد :دولت میدانست که ۳۶۰ میلیون دلار برای کود و سم نیاز است اما ارز دولتی را برای واردات سم حذف کرد و با نرخ آزاد سم به کشور وارد کرد و نرخ ها افزایش یافت، مشکلات زیادی برای کشاورزان ایجاد شد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به دنبال این هستیم که حداقل ۱۰ مانع را از سر راه تولید برداریم اظهار داشت: اولین مانع قوانین و مقررات است، باید قوانین و مقررات زائد را از دست و پای تولید باز کنیم از سال ۸۵ تا سال ۹۹ را بررسی کردیم یکی ازبزرگترین موانع بر سر راه تولید، سیاست های متلاطم دولتها ناظر به تولید است. تولید کننده عملا خود را در دریایی از قوانین سرگردان می بیند. لذا برای جهش تولید نیازمند ثبات در سیاستها هستیم.
وی ادامه داد: بانکها باید از مقابل تولید، کنار بیایند و در راستای تولید قرار بگیرند. مالیات طناب دار بر گردن تولیدکننده است، یاد گرفتیم که فقط از تولید کننده مالیات بگیریم. مالیات و بیمه بر علیه تولید کننده عمل می کنند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: از طریق دولت الکترونیک کاری میکنیم که بروکراسی اداری به صفر برسد و کسانی رشوه بگیر هستند حذف شوند. تولیدکننده زحمت کشیده معدن کشف کرده و یا تولید را به راه انداخته است و رشوه خوار اعلام کند که من شریک هستم و امضای طلایی دارم.
وی تاکید کرد: امضاهای طلایی را حذف میکنیم و از طریق حکمران دادهها واسطهها را حذف خواهیم کرد تا مجوزها به راحتی صادر شود.
زاکانی تاکید کرد: ظرف یک سال دولت الکترونیک را راه اندازی می کنم، امروز جزایر مختلف از اطلاعات در کشور وجود دارد این اطلاعات باید در راستای هم قرار گیرد تا مردم نجات پیدا کنند، با حذف مقررات غیر ضرور و مجوزها امکانی فراهم می کنیم تا جهش تولید تسهیل شود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: معتقدیم که باید بانکی جامع از طریق بانکهای دولتی شکل بگیرد تا به ۹ پیشران اقتصادی رانت مولد داده شود. از محل صندوق توسعه ملی باید به تولید وام داده شود. در حال حاضر بانکها کاسبی میکنند و تبدیل به رقیب تولید شده اند و پیمان کاری می کنند.
وی اظهار داشت: بانک مرکزی قلک نیست که دولت دست در جیب بانک مرکزی کند و پول پرقدرت تولید کنند. حتماً انضباط مالی ایجاد خواهم کرد و از طریق بانک مرکزی، بانکهای خصوصی و موسسات مالی را کنترل خواهیم کرد.
نامزد انتخابات ریاستجمهوری گفت: اجازه نخواهیم داد بانکها بنگاهداری کنند. بانکی که در مقابل تولید است باید درش بسته شود.
وی با بیان اینکه ۱۱ بدهکاران بانکی داریم که ۹۰ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی دارند گفت: از طریق تنظیم گری مالیاتی باید امکاناتی فراهم کرد که پول به تولید برود و خلق ثروت کند.
وی در مورد برنامه اش برای اجرای دقیق سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: ۳۷ سیاست ابلاغی داریم که فقط یک سیاست تبدیل به قانون شده است دولت بنده اجرا و احیای اصول قانون اساسی را پیگیری خواهد کرد، ۳۶ قانون جامع برای اجرای سیاستهای ابلاغی تنظیم خواهد شد.
ادامه دارد....