کارگروه مطالعات جمعیتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با همکاری دبیرخانه حمایت از کرسیها اقدام به برگزاری کرسی ترویجی با موضوع «بررسی مبانی سقط جنین در اسلام و مدرنیسم» مینماید.
اورهان پاموک، نویسنده سرشناس ترکیه، در پاسخ به سوالی دلیل علاقهاش به ایران را اینچنین عنوان کرد: برای ایران احترام فوق العادهای قائلم چرا که هویت خود را حفظ کرده و این من را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد.
سارا عرفانی معتقد است از کلاسهای کم بازده امروز، نویسنده بیرون نمیآید، از طرفی فضای نقد نیز به شکل حرفهای هنوز آنچنان که باید و شاید شکل نگرفته است، تا جاییکه برخی منتقدان به جای نقد کتاب و زحمات نویسنده را با خاک یکسان میکنند.
جریان فرهنگی و فکری انقلاب و بچههای حزباللهی در حوزه فکر، فرهنگ و هنر به واسطه طالبزادهها دچار انفعال و عقده نسبت به غرب نمیشوند.
چهارمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی صبح دیروز با حضور میهمانان داخلی و خارجی و با ارائه مقالات وسخنرانیها در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد.
یک استاد حوزه علیمه میگوید آشنایی اندک با نمادها و پیشینیه تاریخی و ادبیات از سوی مردم از جمله مشکلات شعر در اروپا است به همین دلیل شعر حضور تاثیرگذاری در جهان انگلیسی زبان ندارد.
رییس مؤسسه پژوهشی صدرا گفت: دعوای ما با غرب بر سر مسخ انسان و دور کردن او از حقیقت وجودی، عدالت و فضائل اخلاقی است. این نکته را هم بدانیم که با عینک علم غربی و سکولار نمیتوان آزادانه و عمقنگرانه تفکر کرد.
کتاب «اسلام رحمانی»، نخستین کتاب در تبیین و نقد دیدگاههای نواندیشان دینی درباره اسلام رحمانی نوشته حسن علی پور وحید از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد.