به گزارش حلقه وصل، نوع جدیدی از بقایای دایناسورها در ژاپن کشف شده که بزرگترین اسکلت دایناسورها محسوب میشود که تاکنون در این کشور یافت شده است.
محققان معتقدند که این بقایای استخوانها به توضیح منشأ و تکامل دایناسورها در منطقه کمک میکنند.
به گزارش "CBS" محققان ژاپنی بیان کردهاند که این بقایا نوعی کاملا جدید از گیاه "هوروسورای" است که بیش از 65 میلیون سال پیش در اواخر دوره کرتاسه روی زمین موجود بودهاست؛ براساس مطالعهای که محققان دانشگاه هوکایدو در مجلات علمی منتشر کردند، اسکلت دایناسورها در زیر ذخایر دریایی 72 میلیون ساله در شهر "موکاوا" کشف شده است.
نخستین بقایای دایناسورها در سال 2013 کشف شد؛ هنگامی که دانشمندان یک دم جزئی از خزندگان را کشف کردند؛ محققان ژاپنی در کاوش های بیشتر، یک اسکلت تقریباً کامل را پیدا کردند که بقایای اولیه را کامل کرده است.
این دایناسور پس از کشف در اثر حفاری اولیه در سال 2013 به اسم "Milawaryu" شناخته شد؛ دانشمندان پس از کشف بقایای کامل این دایناسور طبقهبندی مناسبی از آن ارائه دادند؛ به علت بزرگی اسکلت، دانشمندان به آن لقب "KAMUYSAURUS JAPONICUS" به معنی "خدای دایناسورهای ژاپنی" دادند.
با تجزیه و تحلیل 350 استخوان و 70 گونه از هیدروسوریدها مشخص شد که این دایناسور متعلق به "کلاد ادمونتوسورینی" است و از نزدیک با فسیل های "Kerberosaurus" کشف شده در روسیه و چین ارتباط دارد؛ این دایناسور چند ویژگی منحصر به فرد دارد که آن را از سایر دایناسورها که به آن نزدیک است، جدا میکند؛ محققان دریافتند که شکاف استخوان جمجمه در پایین قرار دارد، استخوان فک به خصوص کوتاه است و یک ردیف کوتاه از ستون فقرات در پشت آن نسبت به دیگران کج تر است؛ طبق گفته محققان، این دایناسور به اندازه یک فرد بالغ به طول 8 متر (بیش از 26 فوت) بودهاست؛ وزن این دایناسور 4.5 تن تخمین زده شده است.
این مطالعه به ارتباط نقاط با منشأ دایناسورهای "Edmontosaurini" و نحوه مهاجرت آن در آمریکای شمالی به آسیا که در آن زمان توسط آلاسکا امروزی متصل بودند، کمک میکند؛ این تحقیقات همچنین حاکی از آن است که اجداد دایناسورها مناطق ساحلی را ترجیح میدادند.