به گزارش حلقه وصل، شهریار زمانی نویسنده کتاب «نشان لبخند»در خصوص کتابش گفت :در این کتاب با پرهیز از روایتهای کلیشهای و تکراری، سعی کردم واقعیت انقلاب اسلامی را به نحوی قابل قبول برای نوجوانان روایت کنم.
زمانی در ادامه افزود: مواد و مصالح آن از واقعیتهای انقلاب اسلامی در ماههای آغازین گرفته شده است. داستان این رمان در یکی از روزهای نوروز سال 1357 میگذرد، روزهایی که انقلاب اسلامی در حال اوجگیری و پیام امام خمینی (ره) در سراسر کشور فراگیر شده بود.
وی در خصوص موضوع کتاب گفت : دو دوست که غرق در رویاهای شیرین نوجوانی هستند و خیلی اتفاقی پایشان به تظاهرات کشیده میشود، سوژه اصلی کتاب است. نوجوانانی که تجربه سخت و سنگینی را پشت سر میگذارنند.
وی ادامه داد: این کتاب دیالوگمحور است و جوانان نسل امروز را در جریان شیوه زندگی و دل مشغولیهای نوجوانان سالهای انقلاب قرار میدهد. ضربآهنگ داستان کتاب تند است. اتفاقات پشت سر هم تکرار میشوند و مخاطب را به دنبال خودش میکشاند. با خواندن این داستان مخاطب با فضای واقعی جامعه در سال 1357 و سبک زندگی مردم آشنا میشود.
نویسنده کتاب «نشان لبخند» افزد: «نشان لبخند» اثر تمجید شده جایزه قلم زرین است. نقاط ضعف و قوت شخصیتهای کتاب بسیار ملموس ترسیم شدهاند که میتواند باعت همذاتپنداری مخاطبان با داستان شود.
زمانی خاطر نشان کرد: تخیل بهکار رفته در داستان که زمینه را برای فعال شدن خیال مخاطب فراهم میکند و طراحی جلد بدیع و چشمنواز آن، کتاب «نشان لبخند» را نسبت به دیگر آثار متمایز نشان میدهد .