
سعید مستغاثی منتقد سینما در گفتگو با حلقه وصل در خصوص فیلم «محمد رسول الله(ص)» گفت: این تصویری که فیلم آقای مجیدی از پیامبر نشان میدهد جدید است و حتی در فیلم مرحوم عقاد نیز این تصویر را ندیدیم؛ از لحظه تولد حضرت رسول و دوران کودکی و نوجوانی پیامبر تا سن 12 سالگی که ظاهرا نباید نقاط مهمی داشته باشد.
وی افزود: بر خلاف تصور خیلیها که فکر می کردند زندگی پیامبر در این سنین نباید نقاط دراماتیک و جذابی داشته باشد، در این فیلم شاهد هستیم که اتفاقات و فراز و نشیبهای بسیار مهمی رخ میدهد که شاید در حد همان دوران بعثت حضرت رسول باشد و زمینههای بعث ایشان را در این فیلم مشاهده میکنیم.
این منتقد سینما درباره ویژگیهای خاص این فیلم اظهار داشت: این فیلم تلاش میکند چهرهای که رسانههای دنیا در حال سانسور آن هستند را نمایش بدهد؛ یعنی همان چهرهای که تعبیر آیه «وَ ما اَرْسَلْناكَ اِلّا رَحْمَةً لِلعالَمينَ» است که چهره رحمت پیامبر را از همان دوران تولد نشان میدهد و بر تمام دیگر ادیان سایه میافکند و آنها این موضوع را درک میکنند.
وی با اشاره به استقبال از این فیلم در سطح جهانی تصریح کرد: پیام این استقبال و کل این فیلم برای مخاطب غیر مسلمان خیلی بیشتر است زیرا آنها هیچ شناختی ندارند و یا شناختشان بر اساس دادههای رسانههای جهانی است که سالهاست در صدد مخدوش کردن چهره پیامبر هستند که همیشه به ابعاد جنگی زندگی ایشان اشاره کردند. این تاثیر با توجه به ساختار سینمایی که این فیلم دارد، خیلی بیشتر خواهد بود.
مستغاثی فیلم «محمد رسول الله(ص)» را عاملی برای وحدت مسلمانان دانست و عنوان کرد: این فیلم حتی فراتر از این موضوع، عاملی برای وحدت پیروان همه ادیان است و در انتهای فیلم پیروان همه ادیان دعوت میشوند تا بر گردِ توحید جمع شوند. در این فیلم پیامبران همه ادیان را در حضرت رسول(ص) مشاهده میکنیم.