
به گزارش حلقه وصل به نقل از اسلام تایمز، روز يكشنبه هفته گذشته نخستوزير رژيم صهيونيستي قانوني را به پارلمان اين رژيم ارائه داد كه بر اساس آن اسرائيل به عنوان وطني ملي فقط براي ملت يهود اعلام شود.
بر اساس گزارش كانال ۱۰ رژيم صهيونيستي اين قانون به منظور محكم كردن شناخت اسرائيل به عنوان يك وطن ملي براي ملت يهود به كنست ارائه و تصويب شد. نتانياهو مدتها بود براي ارائه قانون مذكور به كنست و تصويب آن تلاش ميكرد.
قانون مورد بحث در واقع اساسنامه اسرائيل محسوب و در آن تاكيد شود كه "اسرائيل دولتي ملي است براي تنها يك ملت - مردم يهود - و نه براي هيچ كس ديگر". اسرائيليهاي مخالف اين پيش نويس قانون ميگويند زيان آن بيش از نفعش است و منجر به نزاع خواهد شد.
اين قانونِ پيشنهادي ميتواند الحاقيهاي براي اعلاميه استقلال اسرائيل در ماه ارديبهشت ۱۳۶۳ باشد كه اسرائيل را به عنوان كشوري يهودي تعريف ميكند.
حماس: طرح شناسايي رژيم صهيونيستي به عنوان دولت يهود زنگ خطر براي جهان اسلام است
جنبش مقاومت اسلامي (حماس) با تاكيد بر اينكه رژيم صهيونيستي را هرگز به رسميت نخواهد شناخت، اقدام كابينه نتانياهو در تصويب پيش نويس قانون شناسايي اين رژيم به عنوان "دولت يهود" را زنگ خطري براي جهان اسلام دانست.
به گزارش مركز اطلاع رساني فلسطين، جنبش حماس بلافاصله پس از تصويب اين طرح در كابينه رژيم صهيونستي با صدور بيانيه اي، به جامعه بين الملل درباره تصميمات و اقدامات نژاد پرستانه "رژيم صهيونيستي" كه به صورت آشكار در تصويب قانون شناسايي اين رژيم به عنوان "دولت يهودي" بازتاب يافت، هشدار داد.
در بخشي از اين بيانيه آمده است، تصويب اين قانون زنگ خطر را براي همه فلسطينيان و امت اسلامي به صدا در ميآورد.
اين بيانيه ميافزايد: هدف دولت عبري از تصويب اين قانون، به راه انداختن يك جنگ ديني و سلطه بر كل منطقه عربي و چپاول منابع آن است.
حماس تاكيد كرد: "ما و همه گروههاي زنده و فعال فلسطين تا برچيدن طرح نژادپرستانه و توسعه طلبانه رژيم اشغالگر قدس، به مقاومت خود در برابر اين رژيم ادامه خواهيم داد."
نتانياهو گفته بود: فلسطينيان زماني ميتوانند انتظار تشكيل كشور مستقل خويش را داشته باشند كه اسرائيل را به عنوان دولتي يهودي به رسميت شناخته و اقداماتي نيز به منظور تضمين امنيت اين رژيم انجام شود.
اعتراض فلسطينيها
به دنبال تصويب لايحه به رسميت شناختن رژيم صهيونيستي به عنوان "دولت يهودي"، اعراب سرزمينهاي اشغالي با قراردادن برچسب "شهروند درجه دو" بر روي تصاوير خود در شبكههاي اجتماعي به اين لايحه اعتراض كردهاند.
روزنامه "تايمز اسرائيل" در اين رابطه نوشت: اسرائيل داراي مُهري كه بعضي مردم را "شهروند درجه دو" لقب دهد، نيست اما عربهاي سرزمينهاي اشغالي چالش جديدي در شبكههاي اجتماعي به راه انداختهاند تا به لايحه پيشنهادي كابينه رژيم صهيونيستي براي تشكيل "دولت يهودي" اعتراض كنند و به گونهاي اقدام كردهاند كه گويي اين اتفاق در سرزمينهاي اشغالي رخ داده است.
به نوشته اين روزنامه، "هيتام چارلز" و "سانا جمليه" يك مُهر ساختگي طراحي كردهاند كه روي آن به عبري نوشته "شهروند درجه دو" كه اطراف آن نيز كلمات "دولت اسرائيل" حك شده است، به همراه شمعدان (سمبل يهوديت) و شاخههاي زيتون.
براساس اين گزارش، اعراب سرزمينهاي اشغالي در شبكه اجتماعي، تصاوير خود را كه علامت مذكور بر روي آن مُهر شده، قرار دادهاند تا به اين لايحه اعتراض كنند.
واكنش مبهم واشنگتن به طرح "دولت يهود"
در پي اقدام كابينه رژيم صهيونيستي در تصويب طرح صهيونيستي "دولت يهود"، واشنگتن واكنشي مبهم به آن نشان داد و از رد صريح آن خودداري كرد.
در پي اين واكنش "سامي ابو زهري" سخنگوي رسمي حماس در سخناني گفت: اظهارات "جف راتكي" مدير مطبوعاتي وزارت خارجه آمريكا درباره تصويب پيش نويس قانون "دولت يهود" از سوي رژيم صهيونيستي همچنين به مثابه ناديده گرفتن همه ارزشهاي دمكراسي است.
وي گفت: تصويب پيش نويس مذكور به معناي نابودي حقوق مردم فلسطين به ويژه حق بازگشت آوارگان فلسيطني به سرزمين نشان به شمار ميآيد.
"جيف راتكي" مدير مطبوعاتي وزارت خارجه آمريكا در نشست مطبوعاتي خود در واشنگتن در باره تصويب پيش نويس قانون اعلام رژيم صهيونيستي به عنوان وطن ملي براي يهوديان از سوي دولت اشغالگر قدس گفت: اين مساله هنوز در آغاز راه است و نميخواهم درباره نتايج و پيامدهاي آن صحبت كنم.
?وي در ادامه افزود: دولت آمريكا انتظار دارد هر تصميمي كه از سوي اسراييل در اين باره گرفته ميشود با "تعهد اسراييل به اصول دمكراسي" همراه باشد.
از سوي ديگر نخستوزير رژيم صهيونيستي به رغم تلاشهايش براي تصويب اين طرح در مجلس رژيم صهيونستي (كنست)، يك روز قبل از به راي گذاشته شدن اين طرح در كنست از موضع خود عقب نشيني كرد.
اين لايحه قرار بود روز چهارشنبه ۵ آذر در كنست به راي گيري گذاشته شود.
تصويب چنين مصوبهاي در خود كابينه رژيم صهيونيستي هم با انتقادهاي برخي از مقامات سياسي اين رژيم در داخل و خارج از سرزمينهاي اشغالي همراه شده است.
مقاومت فلسطين هدف صهيونيستها از تصويب اين قانون را راه اندازي يك جنگ ديني و سلطه بر كل منطقه عربي و چپاول منابع آن دانست.
ترفند صهيونيستها براي اخراج فلسطينيها
"آويگدور ليبرمن" وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي در پي تصويب طرح "دولت يهود" در جهت طرح نژادپرستانه يهودي سازي سرزمينهاي اشغالي فلسطين، پيشنهاد كرد كه به اعراب ساكن اين سرزمينها، مشوق مالي براي ترك خانه و كاشانه آنها داده شود.
ليبرمن در ادامه طرح خود پيشنهاد كرد كه اين اعراب كه اكنون شهروند رژيم صهيونيستي به شمار ميآيند، به كشور آينده فلسطين مهاجرت كرده ودر آن مستقر شوند.
ليبرمن كه حزب ملي گراي افراطي وي، عضو اصلي دولت ائتلافي "بنيامين نتانياهو" نخستوزير را تشكيل ميدهد، پيشتر درباره ترسيم دوباره مرزها سخن گفته بود، اما از استفاده ازمشوق مالي به منظور ترغيب اعراب براي ترك فلسطين اشغالي به سوي كشور فلسطيني سخني به ميان نياورده بود.
ليبرمن كه يكي از حاميان سرسخت جداسازي يهوديان از اعراب به شمار ميرود، گفت كه فلسطينيان ساكن شهرهاي "جفا" و "عكا" در سواحل درياي مديترانه كه با كرانه باختري فاصله دارد، بايد به ترك آنها، تشويق شوند.
وي در يك پيشنهادي با عنوان "شنا كردن خلاف جريان آب" در صفحه فيس بوك وي و وبگاه حزب وي منتشر شده است، افزود: آن اعراب مقيم فلسطين اشغالي كه تصميم بگيرند كه هويت فلسطيني داشته باشند، خواهند توانست كه تابعيت اسراييل را ترك كرده و شهروند كشور آينده فلسطيني شوند. وي افزود: رژيم صهيونيستي حتي بايد با ارايه گونهاي مشوق اقتصادي، آنها را به اين امر تشويق كند.
مقاومت فلسطين طرح "دولت يهود" را ناكام خواهد گذاشت
سخنگوي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين در واكنش به تصويب قانون "شناسايي اسرائيل به عنوان كشوري يهودي" اعلام كرد كه مردم فلسطين با اتحاد در مقابل اين قانون خواهند ايستاد و اجازه عملي شدنش را نميدهند.
"مشير المصري" سخنگوي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين "حماس" در سخناني اعلام كرد كه تصويب قانون "شناسايي اسرائيل به عنوان كشوري يهودي" بسيار خطرناك است و دليل مستكبر بودن رژيم صهيونيستي است.
وي افزود: دشمن بر اساس توطئه برنامهريزي شده و با هدف سيطره كامل بر اراضي اشغالي در حال پيشروي است و رژيم اشغالگر مسئول تمام پيامدهاي اين قانون است.
وي در ادامه گفت: اين قانون عملي نخواهد شد و مقاومت مراقب است. قانون مذكور نياز به وحدت صفوف فلسطيني براي مقابله با آن دارد. ملت ما قادر به باطل كردن هر قانون صهيونيستي است و اربابان طرح سازش بهتر است از اين طرح ناپاكي كه به دشمن مشروعيت ميدهد، دست بردارند.
المصري در پايان لغو تابعيت اهالي قدس را دليل شكست و ناتواني رژيم صهيونيستي در مقابل آتشفشان خشم مردم توصيف كرد كه در نتيجه يورشها به مقدسات و مسجدالاقصي به وجود آمده است.