به گزارش حلقه وصل، حسین قبادی بصیر رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از تشکیل گروههای جهادی محله محور در هر یک از پایگاههای بسیج استان خبر داد و اظهار داشت: این گروهها با هدف رفع مشکلات محلات تشکیل خواهند شد و با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده از نیاز و مشکلات هر محله در آن محل فعالیت خواهند کرد.
وی از وجود ۲۲۰ گروه جهادی شناسنامه دار در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: جوانان بسیجی با حضور در نقاط محروم استان در قالب گروههای جهادی نسبت به ایجاد زیرساختهای لازم در این مناطق اقدام میکنند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه در ادامه اشاره ای نیز به خدمات بسیج سازندگی در استان کرمانشاه داشت و گفت: توانمندسازی، ایجاد اشتغال و کمک به ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در مناطق محروم از جمله خدمات ما در بسیج سازندگی است که با بهرهگیری از نیروهای جوان بسیجی و جهادی این اقدامات صورت میگیرد.
وی با اشاره به اقدامات این نهاد در استان کرمانشاه در حوزه اشتغالزایی و توانمندسازی افراد به ویژه در نقاط محروم استان، افزود: با کمک سایر دستگاه های استان از سال ۷۹ تاکنون به بیش از ۱۵ هزار نفر در ۱۰ رسته مختلف آموزش های مهارتی ارائه شده است تا در نتیجه آن توانمند شده و به اشتغالی پایداردست یابند.
قبادی بصیر با اشاره به ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: علاوه بر اقدامات مذکور، افراد میتوانند تحت عنوان انتقال تجربیات، از کارآفرینانی که در دهکده اقتصاد مقاومتی از رسته های مختلف حضور دارند و نمونه های موفقی هستند، تجربیات لازم را فرا گیرند.
وی از پرداخت تسهیلات به بیش از ۴ هزار نفر در استان و در این زمینه خبر داد که اعتباری حدود ۵۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه همچنین به وجود ۲۵ واحد تولیدی در دهکده اقتصاد مقاومتی استان کرمانشاه اشاره و تصریح کرد: برای مثال یک واحد ۲۰ هزار قطعه ای داریم که روزانه ۱۸ هزار عدد تخم بلدرچین تولید می کند. در حوزه تولید گوشت قرمز نیز دامپروری های ما ۳۰ تن در سال تولید دارند. همچنین در حوزه تولید گوشت سفید حدود ۹۰ تن در سال تولید دارند.
وی ادامه داد: همچنین در سال ۲.۵ تن عسل در قالب واحدهای مستقر در دهکده اقتصاد مقاومتی استان تولید می شود و ۶۰۰ تن فرآوری ترشیجات نیز در این واحد ها صورت می گیرد.