به گزارش حلقه وصل: طبق گزارشهای نهادهای رسمی دولت انگلیسی، در سال ٢٠٢٣، ۶۰۶۹ خودکشی در انگلستان و ولز ثبت شد (۱۱.۴ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر)؛ این افزایش نسبت به سال ۲۰۲۲ (۱۰.۷ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر یا ۵۶۴۲ مرگ) و بالاترین نرخ مشاهده شده از سال ۱۹۹۹ است.
البته در این آمارها شمار قربانیان خودکشی در منطقه اسکاتلند و ایرلندشمالی لحاظ نشده است.
نرخ خودکشی برای مردان در انگلستان و ولز در سال ۲۰۲۳ به ۱۷.۴ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر افزایش یافت، در حالی که در سال ۲۰۲۲ این نرخ ۱۶.۴ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود؛ این بالاترین نرخ برای مردان از سال ۱۹۹۹ است.
نرخ خودکشی برای زنان در انگلستان و ولز در سال ۲۰۲۳ به ۵.۷ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر افزایش یافت، در حالی که در سال ۲۰۲۲ این نرخ ۵.۴ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود؛ این بالاترین نرخ برای زنان از سال ۱۹۹۴ است.
نرخ خودکشی بر اساس سن برای مردان ۴۵ تا ۴۹ ساله (۲۵.۵ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر) و برای زنان ۵۰ تا ۵۴ ساله (۹.۲ مرگ به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر) بالاترین بود.
برآورد میشود که در کشور بریتانیا هر روز تقریباً ۳۰ زن به دلیل تجربهی آزار و خشونت خانگی اقدام به خودکشی میکنند و هر هفته سه زن جان خود را میگیرند.
رایجترین روش خودکشی در انگلستان و ولز همچنان حلقآویز شدن و خفگی است که ۵۸.۸٪ از کل خودکشیها در سال ۲۰۲۳ (۳,۵۶۹ مرگ) را شامل میشد. دومین روش رایج همچنان مسمومیت بود (۱۹.۸٪ از کل خودکشیها در سال ۲۰۲۳؛ ۱,۲۰۳ مرگ).
نکته قابل تامل اینجاست که تا ژوئن ٢٠٢٤، از مجموع ۳۳ میلیون نیروی کار در بریتانیا تقریبا ۱۲ درصد از کارمندان به انجام خودکشی فکر میکنند - گفته شده که تقریباً ۴۰.۰۰۰ کارمند هر روز در این کشور به خودکشی فکر میکنند.