سرویس دریچه: سومین نشست ملی هیات های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی روز جمعه با حضور نمایندگان هیئات شاخص از استانهای کشور با موضوع هیات و گفتمان خدمات اجتماعی و مطالبه گری در تهران برگزار شد.
حاج حسین یکتا در جمع نمایندگان هیات های شاخص ضمن اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع فعالان فرهنگی گفت: ایشان در دیداری که به همراه فعالان فرهنگی خدمتشان رسیدیم فرمودند "من چشم انتظار شماها بودم". تفسیر من از بیان حضرت آقا این است که ایشان منظورشان این بوده که منتظر دهه شصتی ها و انقلابی ها و نسل فعالان فرهنگی (حاضر) بودم که آمده اند . یعنی ایشان در جبین این جمع چیزی را دیده و ماموریتی را برایشان فرض فرموده اند. یعنی این انتظار رهبری برای آمدن فعالان فرهنگی، نسل کنونی حاضر در جبهه انقلاب اسلامی هستند.
وی ادامه داد:زمان کنونی مثل دوران جنگ تحمیلی است همانطور که ما در گوشه و کنار ایران در نقاط مختلف می جنگیدیم هم در کردستان و هم در خوزستان و هم در ایلام، هم در دریا و هم در خاک و هوا. و نمی شد ماموریتی را روی زمین گذاشت و باید به همه اینها می رسیدیم. هر روز یک سناریوی جدید و جنگ جدیدی ایجاد می شد که باید در آن حوزه و نقطه حضور می یافتیم. الان هم دشمن هر روز نقطه جدیدی را هدف می گیرد. ما داشتیم مقابل شبیه خون و قتل عام فرهنگی می ایستادیم جنگ سخت مثل داعش و ... اضافه شد، با داعش می جنگیدیم جنگ اقتصادی را ایجاد کردند جدای اینکه نفوذ و جنگ سیاسی هم داریم الان هم با اثرات جنگ اقتصادی و سیاسی و نظامی مثل بیکاری، ازدواج و طلاق و ... مواجه هستیم و در عرصه جنگ اجتماعی قرار گرفتیم و این حملات مثل برفی که تبدیل به بهمن شدن است در حال سرعت گرفتن و درحال افزوده شدن هستند. اذهان را تحریک و تهییج می کند تا مطالبات را خیابانی کنند و به مردم القا کنند باید بیایید به خیابانها تا بتوانید حقتان را بگیرید. و در بحبوحه ای که داشتیم به خدمات اجتماعی و خدمت به خلق و تشکیل گروه ها و نهادهای مردمی خدماتی می پرداختیم، شرایطی پیش آمد که مساله مطالبه گری اجتماعی پدیدار شد. در صف اول، شما هیاتی ها باید علم مطالبات مردمی را دست بگیرید که اگر این طور نشود این علم بدست جریانات معاند می افتد. و آنها به جمع آوری سرمایه های اجتماعی می پردازند و با سلبریتی ها و جریانات این چنینی سعی در ساختن رهبرهای اجتماعی دارند. ما هم الان ستون ها و سرمایه های اول انقلاب را هم نداریم که بخواهند فورا رهبری اجتماعی را بر عهده بگیرند. و ما وقتی با وقایع برخورد می کنیم این خلا را احساس می کنیم.
دشمن کاملا به روش خود مسلط است. مثلا اول در زمان ریاست جمهوری اوباما با موارد حقوقی و قراردادی دست ما را بستند و بعد از آن هم با این رئیس جمهور اقتصادی و بازاریشان دارند به ما فشار اقتصادی می آوردند.
ایشان گفتند الان دیگر زمان رزمایش گرفتن نداریم اتفاقات در هم شده و جبهه ها هر لحظه تغییر می کند و ما عملا در عملیاتیم. وی با اشاره به حضورش در زمان التهابات در بازار تهران گفت؛دیگر بازار، بازار قدیم نیست و بازاری های قدیم از بازار خارج شده اند، بازار امروز دست جوانانی است که مغازه را از بازاری های قدیم اجاره کرده و با هزار مشکل اقتصادی و بازاری روبرو هستند و شبکه های اجتماعی را هم در دسترس دارند و اخبار را مخابره می کنند. و مشکلات خود را می خواهند بازتاب دهند. ما باید صحبت های آنان را می شنیدیم ونسبت به این موضوع وظیفه داشتیم. بازارس ها می گویند چرا با مفسدان اقتصادی برخورد قاطع نمی شود؟ چرا هر روز ما شاهد مقابله و مجازات مفسدان اقتصادی نیستیم. مردم به ما با نگاه خدمات اجتماعی نگاه می کنند. خداروشکر ما را با زلزله و خدمت به مردم می شناختند هیچ توهینی به ما نمی کردند و احترام به ما می گذاشتند. و به راحتی سخنانشان را بیان می کردند. یعنی خدمت اجتماعی همیشه اثر بخش خواهد بود.
وی هیات ها را در خط مقدم جبهه جنگ کنونی دانست و گفت؛ عدالت خواهی و مطالبه گری را باید سرلوحه کارها قرار دهیم وگرنه مسیر این جریانات را دشمن بدست خواهد گرفت. الان همه چیز در هیات است جمعیت، قدرت، بلاغت وعمده قوا وانتقال پیام و ... و نگاه اعتقادی در هیات است. جنگ ها الان حرفه ای و پیچیده شده اند. و هیاتی ها باید جلوی اینها را بگیرند.مساجد باید در دست شما و مبدا مطالبات مردم باشد. در کنار مطالبه از مسئولین باید به مردم خدمت کرد.
وی در خصوص وظیفه هیاتی ها در فضای کنونی افزود: ما الان نیاز به یک جنبش و نهضت و یک حرکت عدالت گرایانه داریم. هیات باید پایگاه شکایات و رجوع و فریادهای مردم باشد. ما اول انقلاب با منافقین گول خورده طرف بودیم و الان با منافقین حرام خورده که این دوبا هم متفاوتند.
با سبک زندگی کنونی و وضعیت دولت باید قرارگاه های جنگ اقتصادی تشکیل بدهیم. با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص اینکه درعرصه جنگ اقتصادی هستیم، متاسفانه شاهد آرایش جنگی در نظام اقتصادی نیستیم.
ما الان حزب اللهی پای کار و انقلابی انقطاعی می خواهیم تا مردم به آنها اعتماد کنند و بتوان کاری را پیش برد. دشمن از هیاتی ها می ترسد و می داند هیاتی ها کارشان با خبرنگاران و مسئولین تماشاچی فرق دارد و اهل عملیات است. اگر هیاتی ها به میدان بیایند مردم به انها اعتماد می کنند چرا که از خودگذشتگی این قشر را قبلا دیده اند. و دشمن ازین موضع می ترسد.
ما نیازمند آرایشی عملیاتی توسط هیاتی ها هستیم؛ و باید کارها و مسند ها به دهه شصتی ها و جوانان خوش فکر سپرده شود. چشم امید همه به آنهاست.