به گزارش حلقه وصل، آیین پاسداشت «اندیشه جهادی» با تجلیل از جهادگر پیشکسوت «حسینعلی عظیمی»، با سخنرانی آيت الله سیدمحمدمهدی میرباقری برگزار میشود.
در این مراسم کتاب «رسم جهاد» که حاوی تجربههای کار جمعی در جهاد سازندگی به روایت آقای حسینعلی عظیمی است، رونمایی خواهد شد. تدوین و تحقیق این کتاب، بر عهده علی مشایخی و محمدرضا حسینی بوده است.
گفتنی است، آیین پاسداشت «اندیشه جهادی»، به همت جمعی از جوانان جهادی و با حمایت «سازمان بسیج دانشجویی»، «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» و «فرهنگستان علوم اسلامی قم» سهشنبه، 15 اسفندماه 1396 با سخنرانی آیت الله سیدمحمدمهدی میرباقری ساعت 16 تا 18 در محل خیابان طالقانی، مجتمع فرهنگی 13 آبان (لانه جاسوسی)، سالن بصیرت برگزار میشود.
نگاهی به زندگی حاج حسینعلی عظیمی
حاج حسینعلی عظیمی، از پیشکسوتان جهاد سازندگی، که در سال 63 وارد قرارگاه کربلا شد و کمیته آب را در آن قرارگاه تشکیل داد. وی به عنوان فرمانده طراحی عملیات آبی و خاکی در «پ.م.ج.ج» عمل میکرد و تا معاونت فرماندهی قرارگاه مهندسی کربلا پیش رفت.
او از جمله جهادگرانی است که از نزدیک در جریان سازماندهی و طراحی و ساخت بسیاری از دستاوردهای چشمگیر مهندسی جنگ، مانند پل بعثت، قرار داشته و تجربیات زیادی را در سینه ثبت کرده است.
حسینعلی عظیمی پس از جنگ، در قالب «پ.م.ج.ج» برای بازسازی منطقه زلزله زده منجیل و رودبار، عازم این منطقه شد تا الگوی مدیریت جهادی را بعد از جنگ، در خدمت سازندگی بکار گیرد.
وی از اولین کسانی بود که در سال 1359 برای رسیدگی به وضعیت محرومین با دو روز پیادهروی وارد منطقه بشاگرد شد.
این جهادگر پس از انحلال آخرین بقایای جهاد سازندگی، با نخستین گروههای جهادی به روستاها میرفت با این هدف که الگوی توسعه منطقهای را آنطور که در جهاد سازندگی نضج گرفت، ادامه داده و به تکامل برساند. همچنین دورهای را به عنوان مشاور توسعه منطقهای جهاد سازندگی لبنان، در جمع حزب الله لبنان به تدریس آموزههای عینی و علمی خود پرداخت.
مهندس عظیمی، همچنان دغدغه تبیین و تدوین الگوی مدیریت جهادی دارد و سالها در این مسیر تلاش نموده است؛ از تدوین تجربیات مهندسی جنگ گرفته تا جمعآوری و ذخیره رایانهای اسناد مهندسی جنگ، از مصاحبه وسیع و عمیق با فرماندهان مهندسی جنگ تا راهاندازی مؤسسه «شمایل» و «موسسه فرهنگی سنگرسازان بیسنگر» برای تدوین و انتقال این تجربیات. اقداماتی که او با دست خالی انجام داده است.
عظیمی، جهادگر و جانبازی که تا مرز شهادت پیش رفته و به دنیا برگشته، امروز مهمترین دغدغهاش انتقال تجربه عظیم و بینظیر جهاد سازندگی به نسل جوان است. او معتقد است الگوی انقلاب در عرصه مدیریت و سازندگی، الگوی مدیریت جهادی است که باید عمیقاً مورد مطالعه قرار گیرد و برای به کارگیری مجدد و متناسب با مقتضیات روز، تبیین شود.