به گزارش حلقه وصل: فاطمه محمدبیگی اظهار کرد: قانون عفاف و حجاب برگرفته از نظامسازی قرآنی، دین مبین اسلام، آموزههای رسول گرامی اسلام و سیره دختر بزرگوار ایشان حضرت فاطمه زهرا (س) و ائمه هدا است.
نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی افزود: تا پیش از این بیش از ۱۰۰ صفحه قوانین عفاف و حجاب در کشور داریم که مشتمل بر ۱۶ قانون بوده و ۱۳ قانون آن مربوط به قوانین پوشش کارکنان دستگاهها، قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، قانون آیین دادرسی مدنی، قوانین حقوقی خانواده، قوانین نکاح، قوانین مربوط به بکارگیری افراد در دستگاهها و ارزشیابی مدیران بوده و همه این موارد در قوانین حوزه عفاف و حجاب درج شده است.
رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس تصریح کرد: از این قوانین ۱۳ قانونِ مجلس است و سه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی میباشد که از این سه مورد، مصوبه ۸۲۰ و ۴۲۷ آن معروف بوده و بسیاری از آن به صورت ایجابی است.
وی ادامه داد: در قانون جدید عفاف و حجاب هم نگاه و تاکید بر زیست عفیفانه است، به طور مثال حمایت از تولید چادر ایرانی توسط وزارت صمت یا نگارش طرح کتب مربوط به ترویج فرهنگی زیست عفیفانه توسط وزارت ارشاد، ارائه طرح کتب درسی با توجه به حوزه آموزش عفاف و حجاب، موضوع محرم و نامحرم، آموزش آمادگی مهارتها برای ازدواج، رعایت اسلوب استحکام خانواده بر مبنای رعایت مباحث شرعی از سوی وزارت آموزش و پرورش از موارد مورد توجه در قانون عفاف و حجاب است.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: وضع یک سری قوانین و آییننامهها توسط وزارت کشور و نیروی انتظامی در حوزه نظم و انتظامبخشی به جامعه برای جلوگیری از فروپاشی خانواده هم از دیگر موارد ذکر شده در این قوانین میباشد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: باید پای سخنان دختران نوجوان و پسران نوجوان نشست و آنها را نسبت به این سبک زندگی آگاه کرد.
این مسوول در ادامه گفت: برخی افراد آن چنان در مقابل اجرای قوانین عفاف و حجاب موضعگیری میکنند گویی برای اولین بار در کشور است که قانون حجاب و عفاف نوشته میشود.
وی عنوان کرد: قانون جدید عفاف و حجاب شامل پنج فصل و ۷۴ ماده است و اینگونه نیست که فقط مختص به زنان باشد بلکه در آن به موارد تخلف مرتبط با آقایان هم توجه شده است لذا درخواست میکنم که قانون جدید را بخوانید بعد در مورد مفاد آن موضع بگیرید.
محمدبیگی تصریح کرد: متاسفانه در صحبت با تعدادی از مسوولین ارشد کشور متوجه شدم که برخی از آنان بدون خواندن جزئیات قوانین عفاف و حجاب در مورد آن موضع گرفته بودند. باید طوری عمل کنیم که بتوانیم پاسخگوی خون شهدا باشیم.
وی بیان کرد: اگر تربیت نسل جدید بر اساس اسلوب نظامسازی قرآنی و آیات محکم زیست عفیفانه اجرا نشود شرایط متفاوتی را تجربه خواهیم کرد، به طوریکه دیگر نمیتوانیم دنبال خانواده سالم، استحکام خانواده، ازدواج و تشکیل خانواده و حتی رشد فرزندان مان در فضای سالم باشیم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: رشد فرزندان ما نیازمند فضای امنیت اجتماعی سالم است تا بتوانند با آرامش خاطر به فعالیتهای ورزشی بپردازند و به مقام قهرمانی دست پیدا کنند و به موفقیتهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، علمی و فناوری و فرهنگی برسند.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز فضای مجازی باید ساماندهی شود، گفت: این افتخار نیست که صرفا به صورت یک طرفه اقدام به مدیریت فضای مجازی بکنیم و از یک سو فیلترینگ را باز بکنیم اما از سوی دیگر قوانین و مقررات مناسبی برای ساماندهی فضای مجازی وضع نکنیم.
محمدبیگی تصریح کرد: اخیرا در تعدادی از کشورهای دنیا، صاحبان پلتفرمها و شبکههای اجتماعی بینالمللی فراخوان شده و حتی علیه آنان شکایت شده که بعضی از آنان محکوم و برخی دیگر جریمه شدند، همچنین در بسیاری از کشورها، ساماندهی و محدودیتهای ویژه نسل کودکان و نوجوان اعمال میشود چراکه متوجه آسیبهای اخلاقی و معضلات و انحرافات در فضای مجازی شدهاند و در صدد مقابله با آن برآمدهاند.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: در حوزه اشتغالزایی حوزه زنان خصوصاً زنان سرپرست خانوار، بدسرپرست و بیسرپرست با هر سه عنوان موفق شدیم با رایزنیها و پیگیری های بسیار در صحن علنی مجلس رأی بگیریم و بیش از هزار میلیارد تومان بودجه برای این بحث به تصویب رسید.