به گزارش حلقه وصل، با گذشت چند دهه از پایان 8 سال جنگ تحمیلی ایران در ابتدای انقلاب اسلامی، همچنان یکی از مظلومترین شهدای سهیم در این دفاع مقدس، ناشناخته باقی ماندهاند. طبق پژوهشهای میدانی، شهدا و جانبازان شناختهشده افغانستانی هشت سال دفاع مقدس در ایران، از مرز 2000 نفر فراتر بودهاند. شهدایی که برای پیروزی جبهه حق بر باطل در میدان جهاد حاضر شدند و دوشادوش برادران ایرانی جنگیدند.
نیروهای با تجربه و زبده تیپ ابوذر شامل رزمندگان افغانستانی که در زمان دفاع مقدس در کنار رزمندگان ایرانی به دفاع از اسلام پرداختند، بعد از گذشت بیش از دو دهه از جنگ تحمیلی، هسته اولیه تیپ فاطمیون(س)(مجاهدان افغانستانی مدافع حرم) را تشکیل دادند. فاطمیون(س) در سال 1390 شمسی با تلاشهای شهید توسلی(ابوحامد) با گردآوری 22 نفر برای دفاع از حرم تشکیل شد. تبدیل به تیپ شد و امروز با دارا بودن چند هزار نیرو با نام لشکر فاطمیون(س) با نام عربی(لواء فاطمیون(س)) شناخته میشوند. لشکر فاطمیون(س) دارای چند هزار نیروی متعهد و متخصص میباشد که به تصریح بسیاری از حاضران در جنگ سوریه، این لشکر عامل موفقیت جبهه مقاومت و حفظ حرم حضرت زینب(س) است. شهید توسلی(ابوحامد) اولین فرمانده فاطمیون(س) بود. و کسانی همچون شهید فاتح، شهید سید حکیم، شهید رئوف و... از فرماندهان و هسته اولیه تشکیل فاطمیون(س) بودند که در جبهه دفاع از حرم به شهادت رسیدند.
نماهنگ «سربازان عمه سادات» مرکز رسانهای فاطمیون(س) درباره راه مقاومت از تیپ ابوذر تا لشکر فاطمیون(س) در ادامه قابل مشاهده است: