به گزارش حلقه وصل، دکتر علیرضا زالی در مراسم آغاز مرحله جدید رزمایش کمکهای مومنانه و نمایش دستاوردهای یک ساله کمکهای مومنانه سپاه تهران، اظهار کرد: امروز رونمایی از دستاوردهای سترگ سپاه همیشه سرافراز تهران که حاصل فداکاریها و مجاهدتهای بسیجیان در طول یکسال اخیر، علی رغم تمام سختیها و فراز و فرودهای پیش رو بوده است را شاهد هستیم.
وی ادامه داد: بسته متنوعی از خدمات آموزشی، فرهنگی، حمایتی، ترویجی، ایجابی و بهداشتی نشان دهنده حجم متراکم ایثارگریها و ممارستهای غرورانگیز نیروهای بسیج و سپاه است. این نیروها در روزهای شکل گیری بحران کرونا، در ابتدای صف ارائه خدمت حاضر بودند، سخاوتمندانه، هرآنچه در لجستیک داشتند را به کار گرفتند و همگام، همدل و همراه با فرزندان غیور این مرز و بوم در کسوت مدافعین سلامت حرکت کردند.
زالی تصریح کرد: امروز شاهد تبلور افتخارآمیز این همگامی و همدلی بین کنشگران پرافتخار عرصه سلامت و دریادلان بسیجی و تمام عزیزان در سپاه معزز تهران بزرگ هستیم. این همدلی در طرح محله محور شهید سلیمانی ابعاد متفاوت و رهیافتهای سترگی دارد و این طرح باید با شادابی و نشاط بیشتر ادامه داشته باشد.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، طرح ملی شهید سلیمانی را تجلی مهرورزی و مودت اجتماعی و نماد بزرگ ایثار دانست و افزود: این طرح به همه آحاد مردم تعلق دارد و توفیقات فنی آن در عرصه ملی و بینالمللی میتواند به عنوان کارنامهای مشعشع و درخشان مردم ایران در دسترس قرار گیرد. رمز کامیابی این طرح بزرگ اجتماعی، حضور مردم، تعلق آن به مردم و محشور بودن با شهروندان است.
زالی ضمن تشکر از تمامی بسیجیان، نیروهای سپاهی و سایر جهادگران که در این طرح فداکارانه، خدمت کردند، عنوان کرد: گام چهارم این طرح، روز گذشته کلید خورد و امیدوارم همچون مراحل گذشته، کارنامه درخشانی از خدمات این مرحله نیز به نمایش گذاشته شود.
وی در خصوص استفاده بهینه و هوشمندانه از ظرفیت بسیج اقشار، گفت: بهره وری از این ظرفیت در قالب طرح شهید سلیمانی، ابتکاری خلاقانه است. همچنین بالغ بر 32 هزار بسیجی داوطلب سپاه تهران در این طرح مشارکت دارند و این حضور مستمر بسیجیان با حجم بالای خدمات، تهران را رکورددار و پیشتاز نسبت به سایر شهرهای کشور کرده است؛ در قالب برنامه استقرار کلینیکهای سیار، برای تقویت لجستیک، 184 پایگاه موقت به همت سپاه تهران برای استمرار خدمات در قالب طرح شهید سلیمانی شکل گرفت و در 370 محله، فعالیت میکرد.
وی گفت: به هنگامترین و استانداردترین برنامههای آموزشی نیز به همت این فداکاران تولید شد. همچنین شهر تهران به همت نیروهای سپاه، در تمام سنجههای رهگیری بیماران کرونایی، بالاترین رتبه کشوری را کسب کرده است.
توزیع یک میلیون و 400 هزار بسته معیشتی توسط سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ
سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، اظهار کرد: عملکرد بسیج و سپاه، نظام بهداشت و درمان و تمام دستگاههایی که در بحران کرونا در این یک سال گذشته مجاهدت به خرج دادند، قابل تقدیر است.
وی گفت: از همان ابتدا در حوزه ضدعفونی کردن محلهها و معابر تهران، که پیچیدهترین شهر کشور است، بسیجیان خوش درخشیدند و این فداکاریها همچنان هم ادامه دارد و در تامین اقلام حفاظتی و معیشتی نیز تلاش های بسیار میکنند.
سردار حسن زاده تصریح کرد: بالغ بر یک میلیون و400 هزار بسته معیشتی، بالغ بر 5 میلیاردتومان کارت هدیه توسط بسیج، سپاه و سایر نهادها و بیش از 50 میلیون ماسک به طور رایگان در تهران بزرگ بین شهرندان توزیع شده است.
در یک سال گذشته بالغ بر 2 هزار جهیزیه توسط مردم، پایگاههای بسیج، حوزههای مقاومت بسیج و هیئت های مذهبی تهیه شد و در اختیار زوج ها قرار گرفت.
سردار حسن زاده طرح بزرگ شهید سلیمانی را از عملکردهای برجسته نظام انقلابی و مردم در مقابله با کرونا دانست و گفت: به برکت این شهید عزیز و با کمک سپاه، بسیج و بهداشت و درمان این طرح دستاوردهای برجستهای را به ارمغان آورد.
وی عنوان کرد: به یاد بیاوریم در اوایل دی و آبان، برآوردها حاکی از این بود که آمار تلفات روزانه به 1200 نفر خواهد رسید، اما با همت بلند مردم و حرکتی عظیم و سازمان یافته در قالب طرح شهید سلیمانی این عدد کاهش یافت و اکنون شاهد تلفات دو رقمی هستیم.
فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ تصریح کرد: مجاهدتهای مربوط به کمک مومنانه تا ریشه کنی کرونا ادامه خواهد داشت و طرح شهید سلیمانی وارد مرحله دوم خود خواهد شد.
حجم انبوه و سازمان یافته کمکهای مومنانه، بی نظیر است
سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین ، اظهار کرد: ملت ایران در عرصه سلامت و مواجهه با ویروس کرونا، بهترین شرایط را در بین کشورهای دیگر دارد. طبق گزارشات موسسههای افکارسنجی متعدد داخلی و خارجی، بالاترین میزان رضایت مردم در مولفههای گوناگون، از عملکرد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مقابله با ویروس کرونا بوده است.
وی ادامه داد: آزمایشات فاز انسانی واکسنهای تولید داخل مطابق با تمام شرایط علمی و تخصصی نیز در حال پیشروی است و امیدواریم واکسیناسیون به صورت گسترده به زودی آغاز شود.
سردار سلیمانی با اشاره به اینکه بالاترین مرگ و میرها در شهرهای کشورهای آمریکایی و اروپایی با تمام امکانات پیشرفته و سیستم بهداشتی و درمانی بزرگ رخ داده است، بیان کرد: در کشور ما اینگونه نیست و آمار مرگ و میر بسیار پایینتر است. اداره چنین شهر بزرگی مثل تهران در بحران، کاری دشوار و پیچیده است، از همین رو جا دارد از ایثارگری دکتر علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ و تمام همکارانشان تقدیر کنم.
سردار سلیمانی عنوان کرد: البته این تلاشها فقط به بحث کرونا محدود نشد و همه نیازهای متناسب با شرایط بحرانی مردم مدنظر قرار گرفت. نهضت کمکهای مومنانه شکل گرفت و به مرور زمان این کمکها به صورت فرهنگی نهادینه شد. این حجم انبوه و سازمان یافته کمک ها و اینکه هیچ نیازمندی از حمایت خارج نباشد، بی نظیر است؛ این ملت در جریان این آزمون بحرانی قوی بود، قویتر شد، این ملت عزیز بود و عزیزتر شد، این ملت منسجم بود و منسجم تر شد.
سردار سلیمانی، ادامه داد: در حالی تحقیقات در زمینه واکسن داخلی رو به اتمام است که کشورهای دنیا درخواست خرید واکسن های ایرانی را مطرح میکنند. این موضوع بسیار افتخار آمیز است. تاخیر و دیرکرد پیش آمده در تولید واکسن هم در این مسائل علمی، تاخیر محسوب نمیشود، چراکه دقت و کارآمدی محصول، اولویت است، این قبیل واکسنها بهترین و موثرترین واکسنهای دنیا میشود.
وی افزود: امیدواریم با اجرای گام چهارم طرح محله محور شهید سلیمانی، به توفیقات بزرگی برای کنترل بیماری دست پیدا کنیم. بیش از 6 میلیون نفر در مرحله اول به عنوان سفیران سلامت در قالب این طرح همکاری کردند.
به گفته رییس سازمان بسیج مستضغفین، در این بحران کرونا، ستاد عملیات مقابله با بیماری کرونا در تهران بزرگ هم از موفق ترینها بوده است. امیدواریم سال آینده با استمرار این تلاش ها و فداکاریها، سال آرامش ملت ایران باشد.