
به گزارش حلقه وصل، ایکنا به نقل از پایگاه خبری عرب نیوز نوشت، انجمن زنان اندونزی با همکاری کنسولگری این کشور در جده هفته گذشته اقدام به برگزاری جشنواره مد و لباس در محل این کنسولگری نمود. در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه آموزشی حجاب نیز برگزار شد.
اما موتیارا، طراح برجسته اندونزیایی و مسئول برگزاری این جشنواره و کارگاه آموزشی، هدف از اجرای این برنامه را نمایش مد اسلامی و حجاب زنان در اندونزی و همچنین به اشتراک گذاشتن دانستههای خود در این باره با مدعوین و فعالان این عرصه در عربستان و اندونزی عنوان کرد.
همسر سرکنسول اندونزی در عربستان سعودی نیز ضمن خیرمقدم به میهمانان و تقدیر از حضور آنها در این رویداد فرهنگی گفت: نباید به حجاب تنها به عنوان یک مد نگریسته شود چرا که حجاب آینه عقاید و ایمان ماست. رشد و توسعه مد و پوشش اسلامی در چند سال اخیر با آگاهی نسل جوان نسبت به استفاده از حجاب به عنوان یک دستور دینی، همراه بوده است.
موتیارا افزود: مد و پوشش اسلامی الهامبخش بسیاری از جوانان اندونزیایی بوده است. در واقع این حوزه میتواند برای کسانی که علاقمند به مد اسلامی هستند، فرصت مناسبی برای ورود به یک کسب و کار سودآور باشد.
وی گفت: همواره در تلاش بوده است تا بتواند طرحهایی مناسب ارائه دهد که علاوه بر شکیل بودن و زیبایی، از راحتی و سادگی بیبهره نباشند؛ به همین دلیل اغلب سفر میکند.
همچنین الی وارتا ملک، بنیانگذار مؤسسه دارالعلوم قرآنی و عربی در جده، که از جمله میهمانان حاضر در این جشنواره بود، ضمن ابراز خرسندی از طرحهای ارائه شده گفت: برگزاری این جشنواره فرصتی مغتنم در اختیار زنان اندونزیایی قرار داده است تا با جدیدترین پوششهای اسلامی آشنا شوند.
وی افزود: امیدوارم طراحان لباس در اندونزی با تلاش بیشتر، بتوانند این کشور را به مرکز مد اسلامی در جهان تبدیل کنند. در حال حاضر هرگاه صحبت از مد به میان میآید، نام پاریس به ذهن متبادر میشود. با این حال امیدوارم از این پس کشور اندونزی بتواند یادآور مد اسلامی باشد.
خانم ملک در ادامه گفت: این جشنواره درصدد نیل به دو هدف اصلی است؛ دعوت مردم به استفاده از پوشش اسلامی و تقویت اقتصاد صنعت مد اسلامی.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از حجاب میتواند دلایل متفاوتی داشته باشد که اعتقادات دینی، زیبایی و اصالت توأم با حجاب از جمله آنهاست.
بنیانگذار دارالعلوم قرآنی و عربی جده تصریح کرد: پوشش اسلامی یک صنعت رو به رشد است و زنان عربستانی میتوانند با ورود به این عرصه، برای خود کسب و کار شخصی ایجاد کنند.