
به گزارش حلقه وصل، ایکنا به نقل از پایگاه خبری اخبار السعودیة نوشت، أروی عثمان، وزیر فرهنگ یمن در نشست خبری که به همین منظور در صنعاء، پایتخت یمن برگزار شد، تصریح کرد: کشور یمن غنی از میراث نسخههای خطی بوده و این امر مسئولیت دوچندانی را نسبت به پاکسازی و مرمت کامل بیشترین آثار باستانی بهمنظور شناخت میراث نهفته این کشور و عدم سهلانگاری در حفظ این آثار بر دوش وزارت فرهنگ میگذارد.
در همین راستا، مقبل التام الاحمدی، نماینده وزارت فرهنگ در بخش نسخههای خطی به تشریح محتوای آثار اکتشافی پرداخت و گفت: این نسخهها، مصاحف قرآنی تاریخی بوده که 1026 ورق از آنها در معرض بلایای طبیعی و محیطی قرار گرفته و قدمت برخی از آنها با توجه به نوع کاغذ و مرکب استفاده شده در آن به قرن هشتم و نهم هجری قمری برمیگردد.
وی خاطرنشان کرد: این نسخهها شامل 31 بسته از صفحات قرآنی و 22 نسخه مجلد با پوست بوده که همه آنها در 12 محفظه آهنی جاسازی شده تا به منظور پرداخت و ترمیم به مرکز نسخههای خطی منتقل شود.
الاحمدی افزود: این نسخههای قرآنی کشف شده، قیمتی و برخی از آنها طلاکوب است و این از جمله ویژگیهای نسخههای خطی یمن بوده و حاکی از سطح زندگی مرفه یمنیها در آن برهه از زمان در مقایسه با دیگر مردم کشورهایی بوده که در انحطاط به سر میبردهاند.