
سرویس حاشیه نگاری: پیام فضلی نژاد سردبیر مجله عصر اندیشه با حضور در سومین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی به سوال خبرنگاران پاسخ گفت.
وی درخصوص جهت گیری دولت یازدهم در عرصه فرهنگ گفت: دولتمردان دولت آقای روحانی توجه زیادی به عرصه فرهنگ دارند اما فرهنگ غربی و هم و غم خود را برای توسعه لیبرالیزم فرهنگی که سال های در سودای آن بوده اند گذاشتند.
فضلی نژاد افزود: نفوذ همانند توسعه یک پدیده متوازن است و در همه عرصه ها اتفاق می افتد و به عقیده بنده آنچه که امروز در مواجهه با سیاست های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دولت مهم می باشد این است که همه اینها را باید در مجموعه تئوری توسعه دولت غربگرای آقای روحانی ببینیم و تفکیک پذیر نیستند، باید یک مجلس مقتدر با چهره های کارکشتهی فرهنگی تشکیل شود تا وکلای ملت بتوانند حق تضییع شده فرهنگی، اقتصادی و سیاسی مردم را از این دولت مطالبه کنند.
سردبیر مجله عصر اندیشه در ادامه با توجه به اهمیت مجلس آینده در معادلات فرهنگی کشور اظهار داشت: از همین الان باید به فکر ترکیب کمیسیون فرهنگی مجلس آینده بود ما می گوییم برنامه ششم توسعه بیمار است و اصلا نقش فرهنگ انقلاب در آن تقلیل یافته است و نقدی هایی را که بر برنامه ششم توسعه شده است گویا این برنامه در زمان شاه تدوین شده است و اگر می خواهیم با این پدیده ها مبارزه آگاهانه داشته باشیم از همین امروز باید به فکر کمیسیون فرهنگی آینده مجلس بود.
وی ادامه داد: کمیسیون فرهنگی فعلی مجلس را اصلا نمی پسندم و این آقایان اصلا چهره های فرهنگی نیستند، آقایان انسان های بسیار شریف و خوبی هستند ولی کسی که هفته ای یک فیلم سینمایی و تئاتر نمی بیند و کتاب و رمان های روز کشور را نمی خواند و زمانی که با آنها در مورد این حوزه ها سخن می گوییم آشنایی ندارند این نماینده اصلا نماینده بخش فرهنگی مجلس نیست و شاید یک آدم سیاسی و انقلابی قوی باشد ولی متخصص حوزه فرهنگ نیست و این آقایان چهره های سیاسی علاقه مند به فرهنگ هستند و بهترین خدمت این دوستان این است که جایشان را به کارشناسان فرهنگی بدهند.
فضلی نژاد گفت: رسانه های ما از همین الان باید از اصولگرایان و حتی اصلاح طلبان مطالبه کنند که با شرایط موجود فرهنگی کشور کمیسیون فرهنگی و کمیسیون اقتصادی شما چه کسانی هستند و چه برنامه ای دارند؟ نه اینکه برویم رای دهیم و بسپاریم به دست مجلس که نمایندگان برای خودشان رای گیری کنند و به نظرم این معادله باید تغییر کند.
این استاد دانشگاه در ادامه تصریح کرد: نخبگان باید حساس باشند و بدانند که یک دولت سرمایه داری غربگرا در کشور حاکم است و از اصولگرایان ترکیب کمیسیون فرهنگی را مطالبه کنند و افرادی باید انتخاب شوند که عرصه های فرهنگی را بشناسند و بتوانند به درستی از دولت مطالبه کنند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا دولت در تدوین برجام ارزش های فرهنگی کشور را مورد هجمه قرار داد، بیان داشت: برجام نه تنها در پی نابودی صنعت هسته ای کشور است بلکه کمر به قتل تمدن اسلامی بسته است و بنده این را مفصلا در مصاحبه ای توضیح داده ام، یک وجه برجام معادلات سیاسی است، یک وجه برجام این است که نفوذ اقتصادی فراماسون ها را بیشتر می کند و تمام آنچه که امام تلاش کرد در مبارزه با آمریکا به ما بیآموزد در برجام به دنبال کم رنگ نمودن آن هستند و رهبری هوشیارانه در مقابل همه این موارد ایستاده است.
سردبير ماهنامه عصر انديشه افزود: وجه مهم دیگر برجام در معادلات تمدنی تعریف می شود چون شما در تمدن های انرژی در آینده جهان مواجه هستید و با توجه به کارکرد صنعت هسته ای که تولید الکتریسیته است و انرژی نزدیک به پاک را ذخیره می کند. یکی از ارکان سازنده وجه ژئوپلیتیک و قدرت کشورها در آینده دنیا است و اگر برجام تمام کمال اجرا شود طبعات آن وارد عناصر تمدنی ما می شود و یک سری از این عناصر را دچار فرسایش می کند و فرسایش عناصر تمدنی ما موجب می شود که ما در معادلات آینده قدرت به حداقل برسد و انگار آقای روحانی یک چک سفید امضا به غرب داده که ایران را از آینده قدرت جهان حذف می کنم.