حلقه وصل: دکتر حسین اکبری دبیر مجمع بین المللی بیداری اسلامی در چهاردهمین نشست کشوری ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی گفت: دشمنان انقلاب اسلامی از همان روز اول پیروزی انقلاب، مبارزه خود را با این حرکت انقلابی از طریق گروههای مختلف از تودهای ها و منافقین تا جبهه ملی و نهضت آزادی آغاز کردند و نهایتا با تحمیل جنگی بزرگ توسط رژیم صدام، درصدد نابودی انقلاب اسلامی برآمدند.
وی افزود: در تئوری ها ومعادله های جنگی مطرح، ایران بازنده جنگ با عراق بود. صدام باید در عرض چند ماه در جنگ پیروز می شد، اما امام با تشکیل یک ساختار نو و بومی مثل بسیج، معادله جنگ را برعکس کرد و در نهایت کشوری که از نظر تکنولوژی و نظامی در سطح پایین تر بود در جنگ پیروز شد.
وی با اشاره به اینکه اعتماد نکردن به دشمن تمام تهدیدها را به فرصت تبدیل می کند، گفت: اگر جنگ به ما تحمیل نمی شد بسیج تشکیل نمی شد و اگر اسرائیل به جنوب لبنان حمله نمی کرد، حزب الله لبنان با این همه برکات در الهام بخشی به جبهه مقاومت تشکیل نمی شد. همین روحیه مقاومت باعث شده با توجه به شکست های ائتلاف آمریکایی- سعودی در یمن، کار به جایی برسد که آمریکا و عربستان واسطه می فرستند تا با انصارالله مذاکره کنند، در حالی که 5سال قبل هیچ کسی فکر نمی کرد گروههای مقاومت در یمن اینگونه ائتلاف بزرگی سعودی را درمخمصه ای مرگبار گرفتار کند که توان رهایی ازآن را نداشته باشند.
دکتر حسین اکبری اشاره کرد: دشمنان از قدرت همه جانبه جمهوری اسلامی هراس دارند، اگر امکان حمله نظامی برای آمریکایی ها فراهم بود، بی تردید آمریکایی ها یک دقیقه آن را به تاخیر نمی انداختند، اما چون می دانند شرایط ایران متفاوت است و میدانند رویارویی نظامی با ایران قطعا به شکست آنها می انجامد از این اقدام صرف نظر می کنند.
دبیر مجمع بین المللی بیداری اسلامی گفت: ایران را متهم به تشکیل هلال شیعی می کردند، اما اگر حمایتهای ایران نبود و شیعیان عراق به مبارزه داعش نمی رفتند نه تنها اهل سنت، بلکه تمام موجودیت عراق از بین می رفت یا اگر حمایت ایران از گروههای مبارز فلسطینی نبود، اسرائیل تمام منطقه را اشغال می کرد.
اکبری با اشاره به شعار صدور انقلاب گفت: منظور از صدور انقلاب، استعمار و استثمار کشورهای دیگر نیست. در نگاه امام خمینی(ره) صدور انقلاب به معنای نفوذ و فراگیر کردن ارزشهای انسانی و اسلامی با هدف نجات بشریت است. در این نگاه، سلطه دیکتاتوری کشورهای دیگر بر مظلومان پذیرفته نمی شود.
وی اشاره کرد: حوادث اخیر عراق در راستای ایجاد فتنه شیعه و سنی و تجزیه کردستان است. آمریکاییها از اختلاف شیعه و سنی در عراق و قدرت گرفتن مجدد داعش در این کشور سود میبرند. در موارد بسیاری وقتی داعش در نبرد گرفتار میشد، آمریکایی ها به کمک آنها می شتافتند. آمریکاییها دشمن دموکراسی در عراق هستند. ایجاد دموکراسی در عراق به معنای کوتاه شدن دست آمریکا از عراق است چرا که در صورت به جود آمدن دولت قدرتمند در عراق، این کشور درآمد هنگفتی از توریسم، منابع زیرزمینی و شرایط مساعد آب و هوایی بین النهرین خواهد داشت و دیگر نیازی به آمریکاییها ندارد.
دکتر اکبری با تاکید به اینکه آمریکایی ها روز به روز به نیروهای خود در عراق خواهند افزود، گفت: بسط دموکراسی در عراق به معنای به هم ریختن کشورهای دیکتاتوری هم پیمان آمریکا در منطقه است و آنها به هیچ وجه نمی خواهند چنین شرایطی در عراق پیش بیاید. قدرت گرفتن وهابیت و پایه گذاری القاعده و طالبان توسط آمریکا با هدف مبارزه با انقلاب اسلامی بوده است. در دوره اوباما هم تمام تلاش دولت آمریکا صرف این مسئله شد که گروهی مانند داعش شکل بگیرد تا با اهداف انقلاب اسلامی منطقه مبارزه کنند.
وی تاکید کرد: دشمنان انقلاب اهداف مبارزاتی خود را با هدف مبارزه با سه مفهوم کلیدی «عاشورا»، «مهدویت» و «ولایت فقیه» طرح ریزی کرده اند و ظهور داعش و گروههای افراطی دقیقا با همین اهداف بوده اند. آمریکایی ها هیچ وقت در آمریکا تصمیم ساز نبوده اند و استعفای نخست وزیر عراق هم نه بخاطر فشار آمریکا، بلکه بخاطر تصمیم درونی فعالان عراقی و هدایت مرجعیت دینی اتفاق افتاده است.
اکبری خاطرنشان کرد: عراقی ها به این نتیجه رسیده اند که خودشان سرنوشت کشورشان را تعیین کنند و در نهایت هم خود مردم عراق بودند که بدون ورود حشد الشعبی و ارتش، فتنه داخلی که از جانب آمریکا و عربستان حمایت می شد را نابود کردند