به گزارش حلقه وصل، هادی آفریده در خصوص این پروژه گفت: تقریبا در اکثر فیلمهای مستندی که تا به حال تولید کردم مسائل و موضوعات را با بافت و مسائل شهری ترکیب میکنم و مخصوصا در چند سال گذشته تمرکز ویژهای بر روی موضوعات مربوط به تهران دارم که مستندهای "چنارستان" و "نوروز به وقت تهران" که از آخرین مستندهای من است کاملا به تهران اختصاص دارد.
او یادآور شد: از سال 1386 تا به امروز به دلیل علاقه و پیگیری شخصی خودم مراسم و آئینهای عاشورایی که در تهران برگزار میشود را پیگیری و مستندسازی کردم. مساله برگزاری آیینهای عاشورایی و مراسمهای مربوط به ماه محرم و صفر فقط در دستهها و گروههای عزاداری که امروزه میبینیم، خلاصه نمیشود بلکه قدمت و تاریخی ژرف در فرهنگ عامیانه و فلکلور تهرانیها دارد.
آفریده تصریح کرد: من تلاش میکنم به بهانه به تصویر کشیدن این مراسم در این روزگار گریزهای تاریخی نیز به گذشته و تاریخچه برگزاری این مراسم هم بزنم و چون در مستند "صورت خوانی" که در سال 1391 با موضوع پرده خوانان و بازیگران تعزیه ساختم، مطالعات گستردهای از آن زمان تا به امروز روی این موضوع داشته و دارم.
این مستندساز در پایان گفت: هم اکنون مشغول گردآوری اسناد و دیگر مواد آرشیوی مورد نیاز هستم و چون این فیلم سرمایهگذار مالی ندارد و با محدودیت مالی خودم آن را در دست تهیه دارم، پیشبینی میکنم تا پایان سال جاری زمان برای تولید اثر لازم باشد.