به گزارش حلقه وصل، فهیمه رمضانی متخصص طب سنتی درباره مصرف زیاد آب در فصل تابستان و تاثیر آن بر بدن اظهار کرد: در تمام فصول سال بدن انسان به آب احتیاج دارد اما در فصل تابستان به دلایل مختلفی از قبیل افزایش تعریق این نیاز چند برابر خواهد شد؛ درحالی که آب مورد نیاز بدن تامین نشود حتما برای فرد مشکلاتی ایجاد خواهد کرد.
وی درباره علل مصرف زیاد آب در فصل تابستان گفت: یکی از مهمترین علل این موضوع تابش نور خورشید است که نسبت به فصول دیگر بیشتر میشود و دما و درجه حرارت آن افزایش مییابد و می تواند اثرات مخربی را به همراه خود داشته باشد؛ این امر موجب بالا رفتن دمای بدن شده و آب موجود در بدن فرد را تبخیر می کند.
متخصص طب سنتی افزود: علل دیگری هم مثل فعالیتهای بدنی شدید در طول روز، مصرف غذاهای گرم، استفاده از لباسهای تیره و کم مصرف کردن آب در فصل تابستان موجب از دست رفتن بخش عمده آب بدن میشوند.
وی با اشاره به عوارض دیگر کم آبی بدن درفصل تابستان گفت: خشکی پوست، ایجاد چین و چروک زود هنگام، سردرد های شدید از دیگر عوامل مهم این موضوع هستند زیرا زمانی که بدن با کمبود آب روبرو می شود فشار زیادی به ناحیه گیجگاهی و چشم ها وارد خواهد شد.
رمضانی درباره پیشگیری و درمان این عارضه بیان کرد: بهتر است در فصل تابستان نسبت به فصول دیگر از مایعات به خصوص آب بیشتری استفاده شود؛ افراد کمتر لباسهای سیاه بر تن کنند زیرا موجب بالا رفتن دمای بدن فرد شده و آب بدن را تبخیر میکند، خروج از منزل در موارد اضطراری یا در ساعاتی که هوا خنک باشد، انجام شود.
وی تاکید کرد: تمام افراد باید در هر سنی روزی ۸ لیوان آب بنوشند و در فصول گرم مصرف غذاهای سرد را در اولویت بگذرانند؛ حتما مراقب دمای بدن خود باشند تا دچار گرما زدگی نشود.
متخصص طب سنتی متذکر شد: البته مصرف فراوان آب اثرات مفیدی به همراه خود خواهد داشت که یکی از این موارد از بین رفتن تمام سموم از بدن است که همین امر موجب می شود فرد نسبت به طیف وسیعی از بیماریها مصون باشد.