حلقه وصل: روزنامه های سیاسی روز دوشنبه 3 تیر ۹۸ به مسائل همچون حسام الدین آشنا و اصلاح طلبان، دیپلماسی در برابر سایه جنگ، تحقیر هژمونی نظامی آمریکا و... پرداختهاند.
روزنامه «آفتاب یزد»:
این روزنامه در تیتر اول خود با عنوان «اصلاح طلبان در وضعیت قرمز» درباره از دست دادن ریاست کمیسیون های مجلس توسط اصلاح طلبان پرداخته و همچنین در گزارش جداگانه «نگاه روانشناسی به واکنش های ترامپ» اشاره کرده است.
روزنامه «ابتکار»:
این روزنامه در تیتر اول خود با عنوان «مخالفان و موافقان شب های روشن تهران» نوشت:
«... سالها است که چراغ زیست شبانه یا به عبارتی شبهای روشن تهران همچون ستارهای با آمدن یک رئیس در یکی از سطوح مدیریتی این شهر روشن میشود و با موانعی که پیش پایش دارد دوباره خاموش میشود. مشتاقان زیست شبانه در تهران نزدیک به یک دهه است که حسرت تماشای شبهای پر ستاره تهران بر دلشان مانده و هر از چندی امیدشان با طرح دوباره این موضوع از سوی مدیران شهری یا متولیان گردشگری زنده میشود و دوباره با محو شدنش در پیچ و خمهای بوروکراسی میمیرد. با این حال چند سالی میشود که موضوع زیست شبانه اهمیت خاصی برای رسانهها و کارشناسان گردشگری و شهری پیدا کرده است. در طول سالهای اخیر کارشناسان متعددی درباره مغفول ماندن زیست شبانه و گردشگری شبانه در تهران سخن گفتهاند و تهران را با سایر کلانشهرهای دنیا از نظر زیست شبانه مقایسه کردهاند...»
روزنامه «اطلاعات»:
این روزنامه هم به مباحث مطرح شده بین حسن روحانی و رئیس اتحادیه بین المجالس جهانی پرداخته و از بسته 50 میلیارد دلاری آمریکا برای معامله قرن رونمایی کرد.
روزنامه «فرهیختگان»:
این روزنامه در سرمقاله خود با عنوان «جوان گرایی، هزاران امید و چند سوال» به قلم زعیم زاده نوشت:
«...لزوم اجتماعی شدن جوانگرایی قبل از ورود به عرصه سیاست اجتماعی شدن جوانگرایی مهمترین و فوریتدارترین موضوع درباره این ایده است. نگاهی به تجربیات دو دهه اخیر در فضای سیاسی کشور نشان میدهد هر گاه یک ایده قبل از تثبیت در عرصه اجتماعی به حوزه سیاست آمده است شکست خورده و البته مواردی هم وجود داشته است که یک ایده با صبر و تحمل و البته کاربلدی، اول به حوزه اجتماعی آمده است و بعد توانسته در فضای سیاسی هم امتداد پیدا کند. تشکیل جمعیت دفاع از ارزشها در سالهای آغازین دهه 70 بهعنوان مجموعهای سیاسی ورای جریانهای چپ و راست سیاسی متشکل از افرادی از احمد پورنجاتی تا روحالله حسینیان مصداقی از دسته اول است؛ ایدهای خوب با دغدغههایی مهم که قبل از اجتماعی شدن وارد صحنه سیاست شد و ایده مرکزی شکست خورد تا نه از تاک نشانی بماند و نه از تاکنشان! توفق گفتمان عدالت در دهه 80 که با افول ادبیات توسعه سیاسی دوم خرداد آغاز شد و در انتخابات 84 به ثمر نشست نمونهای از مدل دوم بود؛ طرح مساله مبارزه با فقر و فساد و تبعیض توسط دلسوزان انقلاب و کار موثر در حوزههای اجتماعی اعم از عرصه هنر یا دانشگاه سبب شد گفتمان عدالت قبل از ورود به ساخت سیاسی به مسالهای اجتماعی تبدیل شود تا تجربه سال76 تکرار نشود...»
روزنامه «قدس»:
این روزنامه گزارشی با عنوان «پادزهر تحریم های نفتی در جنگ تمام عیاری اقتصادی» نوشته و همچنین به حواشی سریال جنجالی «گاندو» پرداخته است.
روزنامه «جوان»:
این روزنامه طی گزارشی با عنوان «رهاسازی بولتون و پمپئو پس از سه روز» نوشت:
«...شروع موضعگیریهای مشاور امنیت ملی و وزیر خارجه امریکا از عصر شنبه، منعکسکننده نیاز کاخ سفید به پرکردن خلأ دیپلماسی در شرایطی است که دونالد ترامپ رئیسجمهور امریکا بعد از ۷۲ ساعت دیپلماسی یک تنه بیش از هر چیز دیگری به آن احساس نیاز میکند. در شرایطی که ترامپ همواره عقبنشینی باراک اوباما از اقدام نظامی علیه سوریه را به باد انتقاد گرفته، منابع امریکایی حالا بیش از هر موقع دیگری با مقایسه ترامپ با اوباما، او را تحت فشار گذاشتهاند. نیویورکتایمز نوشته که ترامپ شبیه به یک رهبر جنگطلب پرخاشگر صحبت میکند، اما در عمل شبیه یک فرد صلحطلب انزواگرا رفتار کرده است. این روزنامه نوشته است: «ترامپ دشمنان امریکا را تهدید میکند که با آتش و خشم مواجه خواهند شد، اما همزمان تلاش میکند کشورش را وارد جنگهای خارجی نکند. او بارها دولتهای قبل را به خاطر مداخله نظامی در کشورهای خارجی سرزنش کرده بود...»
روزنامه «صدای اصلاحات»:
در این روزنامه به گرانی نان و سریال تراژدی اقتصاد کشور پرداخته است. همچنین گزارش ویژه ای از بازی جدید «دونالد» پرداخت.
روزنامه «وطن امروز»:
این روزنامه در گزارشی با عنوان «سلفی بازندگان با خوشبختی» نوشت:
«... پرسش از چیستی فرهنگ و جامعه مصرفی از متداولترین پرسشهای اندیشمندان اجتماعی بوده است که به فراخور تحولات اقتصادی پس از جنگ دوم جهانی و ورود به دوره وفور نسبی در اروپا و آمریکا با غلظت بیشتری دنبال شده است. رسیدن به پاسخی برای این پرسش که چگونه فعل مصرف الگوی زیست اجتماعی را تحت تاثیر قرار میدهد، باعث شد حتی در نظرات جامعهشناسانی همچون «پییر بوردیو» فعل «مصرف» بهجای «تولید» بهعنوان ملاکی بر طبقهبندی اجتماعی قرار گیرد. ایده محوری مشهورترین اثر مکتوب بوردیو یعنی کتاب «تمایز» تماما مبتنی بر شرح چگونگی شکل گرفتن الگوی مصرفی مردم در چارچوب عادتوارههایی است که محیط پیرامونی آنها برایشان تعیین میکند...»