
غیاثوند طراح مسابقه «چه جوری شد که سر گرفت؟» در ملایر از اجرای این مسابقه به صورت کشوری در آینده نزدیک خبر داد و به حلقه وصل گفت: ان شاءالله قصد داریم درضمن کاملتر نمودن طرح استانی، مسابقه را در سطح کشوری اجرا نماییم و از آثار دریافتی برای به تحریر در آوردن کتاب و نمایشنامه استفاده کنیم.
وی ضمن اشاره به استقبال فراوان زوجین، افزود: در ابتدا نظر بر این بود که بیشترین آمار شرکت کنندگان به خانم ها تعلق خواهد گرفت؛ اما در ادامه با حرکت همگام آقایان و خانم ها رو به رو شدیم و حتی علاوه بر سنین بزرگسال شاهد دریافت نقل خاطرات بزرگسالان توسط کودکان نیز بوده ایم.
طراح مسابقه با بیان برخی سخت گیری های غیر ضروری در امر ازدواج اظهار کرد: این سخت گیری ها با ایجاد فرهنگ ازدواج آسان قابل رفع است؛ لذا نیاز به نمونه های واقعی به منظور اصلاح این رویه احساس شد که برای به دست اوردن این گنجینه به خاطرات افراد روی آور شدیم.
در ادامه وی با موثرتر خواندن انتشار این خاطرات در ترویج ازدواج آسان، تصریح کرد: این خاطرات به سبب واقعی بودن در مقایسه با فیلم ها و سریال ها که معمولا غیرواقعی هستند، بسیار موثرتر خواهند بود.
غیاثوند با ابراز خرسندی از همکاری افراد و نهادهای مختلف در اجرای مسابقه، گفت: در این راستا تمام اهتمام خود را بر روی اطلاع رسانی قرار داده ایم و از تمام امکانات موجود در جهت اطلاع رسانی عموم مردم استفاده کرده ایم؛ اما در این مسیر با توجه به بزرگی هدف، نیاز به همکاری بیشتر نهادهای مربوطه و مردم در ارسال آثار احساس می شود.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: در این طرح ابتکاری، که مسابقه خاطره نویسی و داستان نویسی است افراد خاطرات خود را از جلسات و اتفاقات قبل از عقد بیان می کنند. بیان خاطرات افراد گوناگون و چگونگی ازدواج آنها وجذابیت خاطرات، میتواند الگویی برای جوانان باشد.
عضو جبهه فرهنگی انقلاب ملایر افزود: این مسابقه یکی از اقدامات عملیات خانواده جبهه فرهنگی مردمی انقلاب اسلامی شهرستان ملایر در سال ۹۷ می باشد که به همت کارگروه های بانوان، فضای مجازی و خانواده درحال اجرا است.
وی یادآور شد: پایان مسابقه 30 خرداد ماه است و علاقه مندان می توانند اثار خود را از طریق کانال@chejorishod در سروش و ایتا و یا آدرس ایمیل chejorishod@gmail.com با ذکر مشخصات ارسال کنند.