به گزارش حلقه وصل، امین درخشان، دبیر جشنواره استانی شعر آئینی و محلی رضوی گفت: جشنواره های فرهنگی و هنری رضوی حدود پنج سالی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد همزمان با جشنواره های ملی و بین المللی برگزار می شود.
وی، با بیان این که جشنواره ملی آئین های نمایشی، نقالی و پرده خوانی در فرهنگ رضوی به میزبانی یاسوج مرکز استان برگزار می شود، افزود: در هر شهرستانی یک جشنواره فرهنگی و هنری برگزار که شهرستان بهمئی امسال میزبان پنجمین جشنواره استانی شعر آئینی و محلی رضوی است.
درخشان، اظهار کرد: به دلیل کیفیت برگزاری جشنواره در دوره های گذشته امسال نیز این جشنواره همچون قبل به میزبانی این شهرستان برگزار می شود.
دبیر جشنواره استانی شعر آئینی و محلی رضوی با بیان این که آئین اختتامیه جشنواره 27 مرداد ماه جاری با حضور شاعران سراسر استان در لیکک برگزار می شود، یادآور شد: فراخوان جشنواره از اوایل تیرماه به شهرستان ها ارسال و تاکنون آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و در روزهای آینده شاهد ارسال آثار بیشتری به جشنواره خواهیم بود.
وی، با اشاره به این که شهرستان بهمئی به عنوان دبیرخانه دائمی جشنواره استانی شعر آئینی محلی رضوی انتخاب شد، ادامه داد: به همین دلیل امسال همه جشنواره های استانی در سطح شهرستان ها تغییر پیدا کرد.( به جز جشنواره شعر محلی به میزبانی این شهرستان).
درخشان، برگزاری آئین اختتامیه جشنواره را 27 مرداد ماه جاری در فضای باز عنوان و افزود: در این مراسم صاحبان هشت اثر برگزیده توسط هیئت داوران انتخاب و معرفی و در اختتامیه جشنواره های رضوی که در یاسوج برگزار می شود، تجلیل خواهند شد.
این مسئول فرهنگی و هنری شهرستان خاطرنشان کرد: داوری آثار از امروز 25 مرداد آغاز و آثار برگزیده توسط هیئت داوران انتخاب و معرفی می شوند.
وی، با بیان این که با توجه به تجربه سال های گذشته بیشترین استقبال از جشنواره استانی شعر آئینی محلی رضوی بود، اذعان کرد: هر چند شعر آئینی محلی نسبت به شعر فارسی سخت تر است و سال قبل حدود 70 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد؛ پیش بینی می شود امسال استقبال بیشتری از جشنواره را شاهد باشیم.
درخشان گفت: یک داور از شهرستان و دو داور از سراسر استان کار داوری آثار را بر عهده دارند و به زودی اسامی آنها اعلام می شود.