
به گزارش حلقه وصل: ۱۹ آذرماه ۱۴۰۰ بود که شهید آیتالله رئیسی با هیئت همراه خود به لرستان سفر کرد.در این سفر، نمایندهای از هیئت دولت به بروجرد آمد و پس از بازدید از کارخانههای راکد و نیمهتعطیل این شهرستان، پای درددل کارگران و صحبتهای مدیران واحدها نشست. این نشست و برخاست منجر به ارائه گزارشی از حال ناخوش صنایع لرستان به رئیسجمهور شد و یکی از نتایج آن شد احیای خودروسازی بروجرد با حجم سرمایهگذاری ۳ هزار میلیارد تومانی و اشتغالزایی ۵۰۰ نفری.
واحدی که اگرچه از سال ۷۷ در بروجرد برای توسعه صنعت استان راهاندازی شد و با همکاری شرکت پروتون مالزی نخستین محصول خود را در سال ۸۱ روانه بازار کرد، اما در ادامه و طی دهه ۹۰ نتوانست به تعهدات مالی خود عمل کند و پس از فعالیت چندین ساله در سال ۹۵ و به دلیل مشکلات متعدد تعطیل شد.
سال ۱۴۰۱ و با واگذاری خودروسازی بروجرد به یکی از شرکتهای موفق خصوصی، شرکتی بهعنوان سرمایهگذار جدید در کارخانه مستقر و روزهای امیدبخش کار و تولید در این واحد آغاز شد.
با راهاندازی مجدد خودروسازی بروجرد با حجم سرمایهگذاری سه هزار میلیارد تومانی، برای ۵۰۰ نفر در این واحد اشتغالزایی شد و روزانه ۵۰ دستگاه خودرو از این شرکت روانه بازار میشود.
تعداد نیروی انسانی این کارخانه وقتی کارخانه احیا شد به ۹۸۰ نفر رسید و برای سالهای آینده رسیدن به ۲ هزار نفر در برنامه دیده شده است.
ظرفیت فعلی تولید این خودروسازی ۳۰ هزار دستگاه در سال است و افزایش ظرفیت به ۶۰ هزار دستگاه در سال هدفگذاری شده است.