حلقه وصل: آیین افتتاحیه مرکز رشد و خلاقیت و استعدایابی «رفیقانه» عصر روز گذشته 25 تیرماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدهادی نظیری رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان برگزار شد.
نظیری در این آیین با اشاره به فرمایشان رهبر معظم انقلاب در خصوص تمدن اسلامی اظهار کرد: ایشان میفرمایند لازمه تشکل تمدن اسلامی دو چیز است و آن هم تولید فکر و پرورش انسان است.
وی با بیان اینکه یکی از وظایف ما که کمتر به آن پرداختهایم درک همین موضوع است، گفت: ایجاد باشگاههای رشد و خلاقیت زمینهساز آمادهسازی برای حرکت به سمت تمدن اسلامی است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان ادامه داد: این باشگاه به دنبال کشف استعداد و به فعلیت رساندن آن است چراکه هم پرورش انسان را در سیستم دارد و هم تولید فکر.
وی تصریح کرد: باورم این است فهم، اندیشه و قدرت طراحی ساختار نوجوان و جوان امروز بالاست، در قدرت تبدیل آن به عمل صالح نیز توانایی بالایی دارد و باید فرصتها را در اختیارش قرار دهیم.
نظیری با بیان اینکه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب نوجوان امروز اهل اندیشه، اهل تحلیل، اهل فکر و اهل تولید اندیشه جدید در فضای جدید جامعه است گفت: ایشان میفرمایند نوجوان امروز باید نظم نوین جهانی را تغییر دهد که نشان از قابلیت بالای آنها دارد.
وی با ابراز خرسندی از راهاندازی مرکز رشد و خلاقیت خودشکوفانه تصریح کرد: دختران در این باشگاه بنشینند، فکر کنند و افقهای بزرگ را ببینند، درد امروز این است افقهای بلند در استان نیست و همه زیر پای خود را می بینند که باید این مشکل حل شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی همدان خطاب به دختران حاضر در جمع گفت: شما میتوانید موضوع حجاب را حل کنید، من انتظار دارم اتفاقات مهمی در این باشگاه رخ دهد.
وی با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی گفت: سهم مدارس دولتی در رتبههای زیر ۳ هزار ۲.۵ درصد بوده است. سوال اینجاست نسبت مدارس دولتی و غیر دولتی به هم چگونه است؟!
نظیری تاکید کرد: نوجوان دغدغهمند امروز باید برای عدالت آموزشی برنامه داشته باشد، دختران انقلابی امروز ما در این باشگاه باید برای دختران حاشیه شهر و آموزش آنها و کسب رتبههای برتر کنکور طرح و برنامه داشته باشند و اگر چنین باشد ما میتوانیم بگویم که یک موفقیت کسب کردیم.
در ادامه زهرا شایسته فردا مدیر مرکز خودشکوفایی رفیقانه در همدان با بیان اینکه امروز جشن هویتیابی استقلال و تکریم دختران همدان است، گفت: زمانی که دانشآموز بودم همیشه به این فکر میکردم چه کاری برای شادتر شدن همکلاسیهای خودم میتوانم انجام دهم که وقتی وارد دانشگاه شدم علمیتر به این موضوع نگاه کردم.
شایستهفرد با اشاره به عملیاتی شدن این دغدغه افزود: چهار سال پیش کنار دوستان دغدغهمند در این زمینه به فکر راهاندازی این مجموعه افتادیم.
وی با اشاره به ایده راهاندازی کافه کتاب در این راستا گفت: استعدادیابی، برگزاری کلاس آموزشی و ارتقا تا مرحله استادی در این حوزه مد نظر است.
مدیر مرکز خودشکوفایی رفیقانه در همدان از برگزاری کلاس مهارت زندگی کاربردی، روانشناسی، آموزشی و اتاق بازی خبر داد و تصریح کرد: اردوهای متنوعی با پایه تربیتی و اعتقادی داریم و همچنین شب شعر و گروههای تربیت مربی.
وی با بیان اینکه هدف اصلی این است جایگاه کتاب را در زندگی نوجوان پررنگ کنیم گفت: حدود چهار سال است مربیان را آموزش میدهیم و در این مدت ۴۰ مربی را تربیت کردهایم.
شایستهفرد افزود: قرار است دختران سه سال در کنار ما آموزش ببیند، استعدادیابی شوند و به مرحلهای از رشد و بالندگی هدایت شده برسند.