به گزارش حلقه وصل، محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: آقای لاریجانی گفته؛ هدف اسرائیل، تاخیر در توافق هستهای است. آیا اصالت با توافق به هر قیمت است، که به کلاهبرداری آمریکا ختم شد؟ یا توافقی که لغو موثر تحریم ها را تضمین کند؟
علی لاریجانی، به درستی درباره توافق سعدآباد می گفت دُرّ غلطان دادیم و آب نبات گرفتیم. او چگونه توجیه گر توافقی صد برابر خسارت بارتر شد؟! و چرا امروز که خلل و فرج و منافذ برجام آشکار شده، از عبرت های ماجرا سخن نمی گوید؟ جای آسیب شناسی و خود انتقادی در دستگاه فکری ایشان کجاست؟
رسانه ها و سیاستمداران بسیاری در آمریکا (و حتی در دولت بایدن) می گویند سیاست فشار حداکثری علیه ایران، شکست فاحشی خورده است. آنها می گویند دولت بایدن به این موضوع اذعان دارد، اما تنازل نمی کند.
آیا جز این است که آمریکا، منتظر خطای محاسبه و عقب نشینی ایران است؟ با وجود اصرار آمریکا بر عدم لغو تحریم های اصلی و ارائه تضمین معتبر، آقای لاریجانی دقیقا از کدام توافق حرف می زند؟
چه کسانی، مشورت های گمراه کننده به او می دهند؟ این تحلیل مغالطه آمیز را چه کسانی در میان برخی سیاسیون رواج دادند که اسرائیل، چیزی متفاوت و متعارض با آمریکاست و تظاهرش به مخالف خوانی، سند درستی توافق به هر قیمت و به هر صورت است؟!
اسرائیل به تصریح رهبر حکیم انقلاب، سگ زنجیری آمریکاست. پارس کردن های اسرائیل، برای خطای تحلیل ما از یکسو، و افزایش قدرت چانه زنی آمریکا از سوی دیگر است؛ تا مذاکره کنندگانش ادعا کنند تحت فشار اسرائیل (لابی ایپک) و کنگره هستند و نمی توانند امتیاز بیشتری بدهند(!)
آن وقت آیا درست است یک سیاستمدار ایرانی بگوید هدف اسرائیل، تاخیر در توافق هستهای است و طبعا دشمن نتیجه بگیرد که کوتاه نیامدنش، تاکتیک درستی بوده است؟
این، چه پالس بی هنگام و پر هزینه ای است که درست در شرایط به هم ریختگی سیاست داخلی اسرائیل و منفعل بودن آمریکا در قبال منطق محکم ایران، ارسال می شود؟!
آقای لاریجانی باید کلاهش را بالاتر بگذارد. مردی که با گفتمان انتقادی دُرّ غلطان و آب نبات در دو دهه قبل، بساط کجروی غربگرایان را به هم ریخت، مدت هاست سوژه همان جریان آلوده شده؛ چنان که کرباسچی، آذر 94 (دو ماه بعد از تصویب برجام در مجلس)، ضمن نام بردن از او، به روزنامه شرق گفت:
ما بعد از پیروزی در انتخابات 92، روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده، مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده و در مجلس هم، میتواند اتفاق بیفتد.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.