به گزارش حلقه وصل، محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: مثل غلط اما مصطلحی است که عوام می گویند تنها کسی که نمی داند، خواجه حافظ شیراز است. حاکی از این که همه، از فلان اتفاق خبر دارند.
جناب حافظ فرموده: نهان کِی مانَد آن رازی کز او سازند محفلها. مصداق این سخن، درماندگی های آمریکاست ولو غربگرایان، پنهان کنند. خبر رسوایی آمریکا در فساد انگیزی و کودتاگری از یک طرف، و شکست های پیاپی آن از طرف دیگر، چنان عالمگیر شده که پژواکش حتی در شبکه دولتی انگکیس (دولت شریک جنایات کاخ سفید) شنیده می شود.
رسم شبکه BBC، لاپوشانی جنایات و شکست های آمریکاست؛ اما حالا در اثر سیلی پر سر و صدایی که حاکمان واشنگتن در حیاط خلوت خود کلمبیا خورده اند، بی بی سی هم به حرف افتاده است:
در آمریکای لاتین، این شوخی مشهوری است که «میدانید چرا تا حالا در آمریکا کودتا اتفاق نیفتاده؟ چون آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد». این قاعده هم استثنا داشت، در کلمبیا چندان نیازی به کودتا ضدچپ نبود، قدرت در دست رهبران راستگرای برخوردار از حمایت آمریکا مانده بود، طوریکه هوگو چاوز، آن را «اسرائیل» آمریکای لاتین لقب داده بود. اما حالا رخدادی تاریخی، ناظران را شگفتزده کرده؛ نخستین رئیس جمهور چپگرا برگزیده شده: گوستاوو پترو، عضو پیشین سازمان چریکهای ام۱۹. این تازهترین نمونه از چرخش ها در آمریکای لاتین و فاصله گرفتن از آمریکاست.
آمریکایی که دیگر نمی تواند در حیاط خلوت خود (آمریکای لاتین)، از عهده ملت ها برآید، چگونه می تواند در غرب آسیا و در مقابل جبهه مقاومتی که حالا دامنه خود را تا ونزوئلا و کلمبیا و بولیوی و... گسترش داده، عرض اندام کند؟
آمریکا در کلمبیا هم مانند ونزوئلا، از فرهنگ مقاومتی که ایران پیشاهنگ آن است و از سید الشهدای مقاومت سردار سلیمانی، سیلی خورد.
کلمبیا سال ها، پایگاه آمریکا بود و کاخ سفید برای حمایت از شورشیان ونزوئلا، از این کشور استفاده می کرد. اما حالا مردم این کشور، رئیس جمهوری ضد آمریکایی را انتخاب کرده اند.
کلمبیا چند هزار کیلومتر با ایران فاصله دارد؛ امادیروز، گوستاوو پترو رئیس جمهور منتخب اعلام کرد سلیمانی، معمار غلبه بر بنیادگرایان فاشیست داعش در عراق و پیروزی کردها و اعراب برای رسیدن به مردم سالاری بود؛ آمریکا مزد او را با ترور داد. آمریکا همیشه از شرورها حمایت می کند.
چند روز قبل هم مادورو رئیس جمهور ونزوئلا گفته بود: من، مارس و آوریل ۲۰۱۹ با سردار سلیمانی آشنا شدم. او زمانی به ونزوئلا آمد که از حملات سایبری آمریکا علیه تأسیسات برق رنج میبردیم. من واقعاً نمیدانستم که او چقدر عالی است، اما صحبتی که با او داشتم بسیار دلنشین بود. او پیشنهاد کمک داد و دو یا سه روز بعد، کارشناسان ایرانی برای تعمیر تأسیسات برق به ونزوئلا آمدند.
احمق های درجه یک آمریکایی و صهیونیستی (و به احتمال قوی انگلیسی)، میهمان رسمی دولت عراق را بز دلانه در فرودگاه بغداد ترور کردند و گفتند دست ایران قطع شد و این، آغاز عقب نشینی های جمهوری اسلامی است (!)
اما حالا حتی کور ترین و سانسورچی ترین رسانه ها در نیویورک، تل آویو و لندن هم می فهمند که سلیمانی شهید، تبدیل به رسانه ای بسیج گر، و دست بزن ملت ها برای انتقام از قدرت های مستکبر شده است.
راست گفت خداوند بلند مرتبه و بزرگ، که فرمود: أَمْ یُرِیدُونَ کَیْدًا ۖ فَالَّذِینَ کَفَرُوا هُمُ الْمَکِیدُونَ. یا می خواهند نیرنگ کنند؟ پس آنان که کافر شدند، خود دچار کید و نیرنگ هستند.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.