به گزارش حلقه وصل، همایش عفاف و حجاب روز گذشته( چهارشنبه 20 تیر ماه) با حضور کارشناسان این حوزه و جمعی از کارکنان قوه مقننه در کمیسیون تلفیق برگزار شد.
براساس این گزارش مریم حاجی عبدالباقی با بیان اینکه رعایت حجاب 2 بعد دارد، گفت: پوشش زنان را میتوان به نوشیدن شراب و مسکرات تشبیه کرد که 2 بعد دارد؛ یکی بعد فردی و دیگری اجتماعی.
این استاد دانشگاه ادامه داد: بعد اجتماعی نوشیدن شراب باعث ایجاد مشکلاتی مانند تصادف، زد و خورد، به خطر افتادن سلامت جامعه و... میشود و بعد فردی نیز در ارتباط با خانواده، خدا و... اثرگذار است.
وی با بیان اینکه پوشش منحصر به خود فرد نیست و بر دیگران نیز اثرگذار است، خاطرنشان کرد: اگرچه تمام افراد جامعه در معرض تعرض و حمله جنسی قرار دارند اما زنان و کودکان بیشتر در مرکز این آسیب هستند؛ بعد اجتماعی جامعه نیاز به قانونگذاری، اقدامات پلیس و قوه قضاییه در این زمینه دارد و به همین دلیل مرد، زن و کودک باید در یک سپر محافظتی قرار گیرند.
این کارشناس حوزه حجاب و عفاف با اشاره به اضلاع مثلث حفاظتی، تاکید کرد: یکی از اضلاع این سپر حفاظتی حیا و عفاف است که خدواند به تمام انسانها اعطا کرده است؛ البته این ویژگی در طول زندگی به صورت مطلق باقی نمیماند و قابل صدمه است و از آنجایی که زنان آسیبپذیرتر هستند، حیا در آنها نیز بیشتر است.
مریم حاجی عبدالباقی اضافه کرد: رأس دوم این مثلث غیرت آحاد جامعه است و در صورتی که فردی مورد تعرض قرار گیرد جامعه از او حمایت میکند؛ رأس سوم این سپر حفاظتی نیز پوشش است و این رأس کامل کننده سپر حفاظتی و دفاعی است البته باید به این نکته نیز توجه شود که در جوامع مختلف به این سه رأس به یک میزان اهمیت نمیدهند و بسته به نوع اجتماع متفاوت است.