به گزارش حلقه وصل، نمایشگاه عکسهای خبری تقریب عصر روز گذشته در خانه عکاسان ایران افتتاح شد.
در این مراسم سیدمحمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسئله وحدت قطعاً آثار و برکات خودش را به دنبال دارد؛ تاثیرگذاری هنر بیش از هر مسئله دیگری است؛ یک عکس میتواند به اندازه یک کتاب، حرف و پیام داشته باشد و زبانی بینالمللی و عامهفهم دارد.
حسینی ادامه داد: مدیر یکی از شبکههای ماهوارهای که در راستای تفرقهاندازی بین مسلمین فعالیت میکند در ابتدای راهاندازی این شبکه گفته بود: «اثرگذاری این شبکه از هزاران مسجد و منبر بیشتر است و تاثیر پنج سال فعالیت این شبکه از 500 سال تبلیغ بیشتر است.» آنها ظرفیت و تاثیرگذاری هنر و رسانه را اینگونه شناختهاند. داعشیها از رسانه حداکثر بهرهبرداری را داشتند و رعب و وحشت در دل مسلمین میانداختند که بحمدالله به دست جبهه مقاومت اسلامی نابود شدند.
وی با بیان این که دنیای امروز دنیای تحولات و سرعت است؛ تصریح کرد: هنر میتواند تاثیرات شگرف و متحولکنندهای داشته باشد به خصوص برای جوانان که برخی از آنها مجال و صبر و حوصله تفکر درباره عمق مسائل و اتفاقات را ندارند.
وزیر اسبق ارشاد اذعان کرد: امیدواریم خبرگزاریها کمکاری نهادهای فرهنگی را جبران کنند؛ در حال حاضر برخی خبرگزاریها به تجلیل از چهرههای فرهنگی مثل شاعران میپردازند که حرکت بسیار خوبی است چون نیروهای متعهد علاقهای به مطرحشدن ندارند اما این وظیفه رسانههاست و انشاالله که ادامه داشته باشد و در حوزههای دیگر هم شاهد چنین اقداماتی باشیم.
وی با تاکید بر لزوم فعالیت هنرمندان درباره پیامبر اسلام(ص) خاطرنشان کرد: درباره حضرت عیسی(ع) فیلمهای بسیار زیادی در غرب ساخته شده است که البته بسیاری از آنها آمیخته با خرافات و موهومات و مطالب ضد عقل است اما به هر صورت در این زمینه در حال فعالیت هستند؛ اما در کشور ما پس از گذشت چهار دهه فقط یک فیلم درباره پیامبر(ص) ساخته شده است که آن هم با عنایات و تاکید رهبر فرزانه انقلاب بوده است که اگر نبود دستگاههای فرهنگی ما چنین همتی نداشتند؛ البته به صورت پراکنده درباره پیامبر(ص) فیلمهایی ساخته شده اما به هر حال کم است؛ شخصیت پیامبر اسلام(ص) همچون دریا بزرگ است و جای کار زیادی دارد.
حسینی یادآور شد: در حال حاضر با وجود گوشیهای تلفن همراه هر کسی خودش یک عکاس آماتور است؛ برخی مکانها مثل مسیر پیادهروی اربعین آنقدر زیباست که هیچ زبانی نمیتواند آن را توصیف کند اما شاید بتوان در قاب عکس مقداری از آن حس و حال را منتقل کرد.
وی با بیان این که غربیها به وسیله عکس، فیلم، مستند، کاریکاتور و... بر علیه ما هجمه میاندازند؛ گفت: ما نیز باید پاسخگوی آنها باشیم و همچنین با این ابزارها به ترویج اندیشههای خود بپردازیم.