به گزارش حلقه وصل، سیدمسعود شجاعی طباطبایی مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری درباره نمایشگاه پوستر «نسلکشی مذهبی مسلمانان در میانمار» گفت: ما در فاصله زمانی بسیار محدودی در سه بخش برای فراخوان نمایشگاه اطلاعرسانی کردیم؛ بخش اول نسلکشی مسلمانان میانمار، بخش دوم سکوت دهشتناک جامعه بینالمللی از جمله سازمان ملل متحد و بخش سوم اهداء جایزه نوبل به شخصی مانند آنگسان سوچی که نسبت به این فجایع بیتفاوت است.
وی با بیان این که در این مورد احساس وظیفه میکردیم گفت: مقام معظم رهبری در این زمینه تاکیدات بسیار جدی در رابطه با این جنایت داشتند؛ حتی حضرت رسول(ص) میفرمایند: «هر مسلمانی که به مشکلات مسلمانان دیگر اهتمام نورزد مسلمان نیست» و اینها زمینهای شد تا ما تصمیم به اعلام چنین فراخوانی بگیریم. خوشبختانه حضور کشورهای خارجی در این رویداد بسیار خوب بود به نحوی که اساتید بهنام از 18 کشور خارجی شرکت داشتند.
شجاعی تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا، رژیم صهیونیستی و آلسعود به دنبال این بودند که در منطقه مشکلاتی را برای مسلمانان بهوجود بیاورند که در پی آن دو اقدام را پیگیری کردند؛ اول این که تکفیریها و در راس آن داعش را تشکیل دادند که سالیان زیادی است که در منطقه ایجاد درگیری کردهاند که هنوز هم آثار آنها باقی است که انشاالله هرچه زودتر نابود میشوند و دوم این که بین ادیان شکاف ایجاد کردند و جمعیت انبوه بودائیان را در مقابل مسلمانان قرار دادند؛ این جنایات با آموزههای دین بودا مغایرت دارد اما با این حال آنها این فجایع را رقم زدند. البته ما در برپایی این نمایشگاه دقتنظر زیادی داشتیم که در دامی که آنها پهن کردند نیفتیم؛ شما در این نمایشگاه فقط در یک اثر بودا را میبینید که از بروز این اتفاق غمگین است و گریه میکند؛ بنابراین استفاده ما از این مقوله آگاهانه بود. در برخی از آثار نمایشگاه نیز جریان بودا و داعش را در یک راستا دیدیم یعنی اینها یک جریان واحد و با هدفی یکسان یعنی از بینبردن مسلمین هستند.
وی با بیان این که لزوم ایجاد چنین رویدادی در جامعه هنری مهم و ضروری بود گفت: در پی چاپ کتابی از آثار نمایشگاه پوستر «نسلکشی مذهبی مسلمانان در میانمار» هستیم که طی آن 100 پوستر از 100 هنرمند به دو زبان فارسی و لاتین منتشر میشود و این کتاب را برای مجامع بینالمللی، نهادِ اهداکننده جایزه نوبل و حتی برای خانم سوچی ارسال کنیم تا کمی درنگ کنند و از سکوت و بیتفاوتی نسبت به این فجایع احساس شرم کنند.