به گزارش حلقه وصل، عباس غزالی درباره این دو کار تازه اش گفت: یکی از فیلمها «من یوسفم مادر» به کارگردانی جوانی به نام محمدرضا فرطوسی از مستندسازان خوب کشورمان و از شاگردان عباس کیارستمی مرحوم است. «من یوسفم مادر» البته نمی تواند امتداد نگاهی باشد که از کیارستمی دیده بودیم و به جایش یک فیلم دفاع مقدسی قصه گو را می بینیم.
غزالی درباره درونمایه این فیلم اظهار داشت: «من یوسفم مادر» کاملا به زبان عربی تولید شده است و داستان مادری را روایت میکند که سالها بعد از جنگ ایران و عراق به دنبال فرزندش است؛ فرزند این مادر سربازی شیعه بوده که به هنگام جنگ ایران و عراق به دلیل تمرد از دستور حکومت بعث برای جنگیدن با ایران گوشش بریده شده و چندی بعد هم کاملا مفقود شده است و حالا مادر است که 20 سال بعد از جنگ دربدر به دنبال فرزند است.
آموختن زبان عربی برای بازی در فیلم
این بازیگر جوان با اشاره به اینکه برای بازی در «من یوسفم مادر» مجبور شده زبان عربی را فرا گیرد گفت: برای آن که بتوانم به راحتی با نقش هماهنگ بشوم تمرینات زیادی داشتم برای صحبت به زبان عربی به خصوص که بازیگران مقابلم چند پیشکسوت بازیگری از عراق هستند و کمترین گافم ممکن بود جبران نشدنی به نظر برسد.
غزالی خاطرنشان ساخت: «من یوسفم مادر» بناست در جشنواره جهانی فجر به نمایش درآید و امیدوارم هم فضای فرمی خاص این کار و هم بار دراماتیک آن مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
لذت حضور در یک کار تجاری استاندارد
عباس غزالی درباره دیگر کار سینمایی اش «همه چی عادیه» گفت: «همه چی عادیه» درامی است با رگه های کمدی و البته حال و هوای فانتزی و فیلمی که می تواند در جلب مخاطب عام موثر باشد.
غزالی درباره دلایلش برای حضور در یک کار تجاری بیان داشت: همیشه دوست داشتم سینمای تجاری را تجربه کنم؛ البته نوعی از سینمای تجاری که به فهم مخاطب احترام بگذارد و این طور نباشد که همه چیزش را بر سر فروش بگذارد؛ فکر میکنم «همه چی عادیه» فیلمیست که در ضمن رعایت استانداردهای سینمایی می تواند پرفروش هم باشد و این ویژگی مهمی است.
این بازیگر درباره کاراکترش در «همه چی عادیه» اظهار داشت: شخصیت محوری فیلم را ایفا کرده ام و تقریبا می توانم بگویم فیلم پلانی ندارد که من در آن حضور نداشته باشم و با توجه به تکیه درام بر شخصیتها سعی کردم حضوری موثر داشته باشم.