
به گزارش حلقه وصل، عصر روز گذشته عکس صحنه پردازی شده «رنگ و حقیقت» به پاسداشت حماسه 9 دی رونمایی شد. این عکس به شکلی مفهومی و خلاصه به بازخوانی سال 88 میپردازد.
«عکس صحنه پردازی شده» یکی از تکنیکهای جهانی عکس است که در آن عکاس با توجه به ایده پردازی شکل گرفته صحنه را طراحی میکند و از یک صحنه از پیش تعریف شده عکس میگیرد.
عکس صحنه پردازی شده هرچند واقعی نیست؛ اما بیانگر بخشی از واقعیتهای رخ داده است. واقعیتی که آرمان یک ملت را رقم زده است.
«رنگ و حقیقت » (با رنگ سبز بخوانید) نام عکس صحنهپردازی شدهای است که دیشب در نگارخانه مهر حوزه هنری رونمایی شد.
خوانش عکس «رنگ و حقیقت» کار سختی نیست اما شنیدن آن از زبان کارگردان اثر جزئیات دقیقتری را ارائه کرده است. «وهب رامزی» کارگردان و عکاس کار در باره عکس گفت: در سال 88 جریان فتنهگر رنگ سبز را نماد خود نامید و آن را به تباهی کشاند. رنگ سبز اصالتاً یکی از سه رنگ اصلی پرچم ایران است که در 88 از ما دزدیده شد. رنگ پرچم هر کشور نشان هویت آن است؛ بنابراین ما باید این رنگ را پس میگرفتیم.
وی افزود:باز پسگیری این رنگ پرچم از طریق حماسه 9 دی ممکن شد. حماسهای که از طریق مردم شکل گرفت و آینده کودکان مارا تامین کرد. پس در تصویر مادر را به عنوان مهمترین رکن خانواده ایرانی در حال رفو کردن سبز پرچم میبینیم. نوجوان پرچم را در دست گرفته است و کودکی که پشت به تصویر دارد. آیندگانی هستند که چشم به این نماد دارند و پرچم را سایه امنیت خود کردهاند.
رامزی در مورد نام اثر تصریح کرد: نام بر اساس پیشنهاد «فاضل نظری» نویسنده مطرح کشور برای اثر انتخاب شد و علت نیز همان تقابل رنگ واقعی، و رنگ دزدیده شده است.