به گزارش حلقه وصل، مرکز بسیج رسانه ملی سه عنوان موشنگرافیک با موضوعات مربوط به حماسه 9 دی را با سمت و سوی بصیرتافزایی در مخاطب عام تولید و برای پخش به شبکههای مختلف سیما ارائه کرده است.
«پایان رویای سوروس» عنوان نخستین موشنگرافیک است؛ این برنامه در مدت زمان 10 دقیقه به نقش سوروس و نهادهای مالی او در فتنه 88 میپردازد.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تاریخی خود بعد از جریان فتنه به این شخص و هزینههای میلیاردی او برای تاثیرگذاری در دیگر کشورها از جمله ایران اشاره فرمودند که همین سخنرانی، ایده اولیه برای ساخت موشنگرافیک «پایان رویای سوروس» بود.
در این موشنگرافیک به انگیزههای اقتصادی و اجتماعی سوروس و بنیادهای منتسب به او در ایجاد انقلابهای مخملی و فتنهانگیزی در کشورهای مختلف به خصوص ایران در جریان انتخابات سال 88 پرداخته شده است.
دومین موشنگرافیک تهیه شده در مرکز بسیج صدا و سیما با عنوان «کاغذ پاره» با مدت زمان 10 دقیقه، باز هم بر مبنای سخنان رهبر معظم انقلاب است.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای طی سالهای گذشته بارها بر این مسئله تاکید داشتهاند که نباید خودمان به دلار، پر و بال بدهیم و همه اقتصاد کشور را روی این ارز بنا کنیم، امام راحل نیز در بیاناتشان فرموده بودند وابستگی اقتصادی، منجر به همه نوع وابستگی میشود؛ با این حال به این مسئله و جنگ ارزی علیه جمهوری اسلامی توجه ویژهای نشد و آمریکا با استفاده از همین نقطه ضعف، تهدیدات زیادی علیه اقتصاد ایران داشته و دارد.
در این زمینه میتوان به سخنان معاون وقت وزارت خزانه داری آمریکا اشاره کرد که عنوان کرده بود ایالات متحده تصور میکند تحریمها بر اوضاع آشفته ایران تاثیر دارد و آمریکا به این تحریمها امید بسته است.
جنگ ارزی و تحریمهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی نه تنها در سالهای بعد از فتنه 88 بلکه هم اکنون نیز جریان دارد؛ موشن گرافیک «کاغذ پاره» سعی دارد با اشاره به تاثیرگذاری دلار در ارتباطات اقتصادی ایران، به این مسئله بپردازد که با اجرای مطالبات رهبری، میتوان به رهایی از این مشکلات رسید.
«گناه نابخشودنی» عنوان سومین موشنگرافیک با مدت زمان 5 دقیقه است که بار هم به تبعات اقتصادی فتنه بر پیکره نظام اسلامی میپردازد.
به فرموده رهبری، سران فتنه و دست اندرکاران آن دچار گناهی نابخشودنی شدهاند به همین دلیل نام این موشنگرافیک برگرفته از همین سخنان انتخاب شده زیرا عقیده بر این است که ضربات اقتصادی زیادی نیز به واسطه همین جریان به پیکره نظام جمهوری اسلامی وارد شد.
در این موشنگرافیک ابتدا به اقتصاد ایران در سالهای پیش از 88 اشاره میشود، زمانی که صادرات غیر نفتی افزایش یافته بود و شاهد تقاضای دیگر کشورها برای سرمایهگذاری در ایران بودیم اما بعد از فتنه 88 و زمینهسازی برای تحریمهای جدید، رکود صنعتی و دیگر مشکلات وارد اقتصاد ایران شدند.