به گزارش حلقه وصل، بحران کرونا در آمریکا باعث شد تا جهان بار دیگر شاهد نابرابریهای اجتماعی در این کشور باشد.
گروههای اقلیت و سیاهپوستان همواره در طول تاریخ آمریکا از بسیاری از امکانات شغلی، پزشکی و درمانی محروم بودند.
اکنون بحرانی شدن شرایط زندگی در آمریکا به دلیل شیوع کرونا باعث شد تا شرایط سخت زندگی بیش از هر زمان دیگری دامان جمعیت اقلیت این کشور را بگیرد.
آمارها نشان میدهند شمار بسیاری از قربانیان کرونا در آمریکا سیاهان و گروههای اقلیت هستند که به دلیل نادیده گرفته شدن از سوی دولت فدرال و محروم بودن از بیمههای درمانی، جان خود را از دست میدهند.
به گزارش رویترز، دادهای سازمان بهداشت نیویورک نشان میدهد که در برخی از مناطق این شهر آمار قربانیان کرونا تقریباً ۱۵ برابر بیشتر از سایر مناطق است.
بیشترین موارد تلفات کرونا در حاشیه منطقه «بروکلین» گزارش شده است.
حامیان حقوق مدنی پس از آنکه نیویورک به کانون شیوع ویروس کرونا مبدل شد، در تلاش بودند تا به دادههای بیشتری دسترسی پیدا کنند چرا که آنه معتقدند دادههای موجود تبعیض نژادی و اقتصادی شدیدی را به تصویر میکشد.
بنابر گزارشها، در شهر منهتن که عمدتا سفیدپوستان ثروتمند در آنجا زندگی میکنند، به ازای هر ۱۰۰ ساکن این منطقه میزان تلفات کرونا ۳۱ نفر است.
اما میزان تلفات در میان ساکنان حاشیه شهر «کوئین» که بیش از ۴۰ درصد از جمعیت آن حاشیه نشینان سیاه پوست و ۲۵ درصد لاتین تبار و یا اسپانیانی تبار هستند، ۱۵ برابر بیشتر از سایر مناطق بوده یعنی به ازای هر ۱۰۰ هزار ساکن، ۴۴۴ نفر بر اثر کرونا جان خود را از دست میدهند.
«مارک لووین»، از مدیران بهداشتی محلی میگوید «آمارهای شوکه کننده، نابرابری قابل تاملی را به تصویر میکشد؛ این آمار حتی بیشتر از آن چیزی است که ما در مورد آن ابراز نگرانی کردیم.»
وی میافزاید «شهروندان سیاهپوست و لاتین تبار فقیر که در نیویورک زندگی میکنند، در مشاغل کم درآمدی فعالیت میکنند که امکان دورکاری و انجام دادن آن شغل در خانه ممکن نیست و همین امر باعث میشود تا بیشتر در معرض خطر ابتلا و مرگ بر اثر کرونا باشند.»
«لووین»، همچنین به این موضوع اشاره میکند که به دلیل ناعدالتی در دسترسی به مراقبتهای بهداشتی و خدمات درمانی، شهروندان سیاهپوست و لاتین تبار از بیماریهای زمینهای از جمله دیابت و یا فشار خون بالا رنج میبرند و همین عاملی برای ـمار بالای تلفات در بین این جوامع شده است.
بنابر گزارشها تاکنون بیش از ۲۰ هزار و ۸۰۰ نفر در شهر نیویورک به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باختند.