متخصصان تغذیه و سلامتِ نیجریه در یک مطالعه دانشگاهی دریافتند، پیاز که یک خوردنی معمول در تغذیه اکثر افراد است، سطح قند خون را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد .
سیب میوهای سرشار از فواید سلامتی برای بدن انسان است، اما زیاده روی در مصرف آن میتواند آسیب زا باشد.
یکی از بیماری هایی که این روزها در حال افزایش است، دیابت می باشد بنابراین هر فردی باید در مورد راه های پیشگیری از بیماری دیابت بداند.
معمولاً بیشترین مصرف بامیه برای استفاده از آن ها در سالاد ها و همچنین پخته آن در خورشت می باشد و ساقه آن نیز مصرف صنعتی دارد.
دانشمندان با یک زیستنشانگر خون میخواهند دیابت را قبل از بروز علائم تشخیص دهند.
نتایج مطالعه منتشر شده در مجله پزشکی ورزشی حاکی از آن است که تنها دو دقیقه پیاده روی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش دهد.
انتخاب یک سالاد ساده در شب به عنوان وعده شام و استفاده از سبزیجات با حجم بالا و کم کالری، به از دست دادن وزن اضافه در دیابتیها کمک میکند.
یکی از مسائلی که افراد دیابتی با آن روبرو هستند، گرمای تابستان است.
تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد از این رو با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی میتوان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داد.
پروتئینی به روش کاملا جدیدی برای درمان دیابت نوع ۲ کشف شد.
یک مطالعه جدید نشان می دهد رژیم غذایی فستینگ (شبه روزه داری) ممکن است به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند سطح قند خون خود را بهتر کنترل کنند.
حدود ۳۰ درصد از بزرگسالان در سراسر جهان تجمع چربی در کبد دارند، که به بیماری کبد چرب غیرالکلی معروف است.
فشار خون بالا «قاتل خاموش» نامیده میشود، زیرا ممکن است هیچ علامت هشدار دهندهای نداشته باشید. هنگامی که علائم ظاهر میشوند میتوانند شامل سردرد، خونریزی بینی، ریتم نامنظم قلب و تغییرات بینایی باشند.
مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که ترکیب عصاره پیاز با داروی metformin که یک داروی ضد دیابت محسوب می شود ، می تواند میزان کلسترول و قند موجود در خون بیماران مبتلا به دیابت را تا حد زیادی کاهش دهد .
دیابت بارداری شایع ترین چالش مرتبط با سلامت در دوران بارداری است. دیابت بارداری چه در دوران بارداری و چه پس از زایمان تاثیر بسزایی بر سلامت مادر و کودک دارد.
کم خوابی می تواند باعث خشکی و چشم درد و همچنین مشکلات جدی تری در درازمدت شود.
مطالعات نشان می دهد رژیم غذایی نامناسب، صرف نظر از عوامل خطر ژنتیکی، با ۳۰ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت مرتبط است.