به گزارش حلقه وصل، کنکور سراسری سال ۹۸ در روزهای سیزدهم و چهاردهم تیرماه برگزار میشود.
تعطیلات نوروز در فاصله سه ماه تا کنکور، برای داوطلبان کنکور سراسری بخصوص محصلان پیش دانشگاهی بهترین فرصت است تا با آرامش به مرور درسها بپردازند.
به گفته بسیاری از کارشناسان، تعطیلات نوروز برای کنکوریها حساسترین روزهای سال است زیرا داوطلبان کنکور پس از تعطیلات عید مهلت زیادی برای مرور درسها و تمرین بیشتر تستزنی ندارند.
همواره برترینهای کنکور در ادوار مختلف از تعطیلات نوروز به عنوان برگ برنده خود در این آزمون یاد کردهاند.
کارشناسان خطاب به کنکوریهای میگویند: شما از امروز حدود سه ماه برای مرور درسها فرصت دارید که این مدت متشکل از ساعتها و لحظاتی طلایی است که میتواند تضمینکننده موفقت شما باشد پس ابتدا به خدا توکل کنید که یاد خدا آرامش بخش دلهاست.
سپس برنامه ریزی کنید و بدانید اگر بر اساس همین برنامهریزی درس بخوانید حتما موفق میشوید.
از خواب و استراحت خود کم نکنید ولی در زمان بیداری بیشتر زمانتان را مطالعه کنید.
باید باور کنید که این زمان برای موفقیت و رسیدن به هدف کافی است، حرکت را متوقف نکنید و با توکل به خدا طبق برنامهریزی پیش بروید.
وقتی پای صحبت نفرات برتر کنکور مینشینی بیشتر از مطالعه در سه ماه پایانی میگویند و این سه ماه را برگ برنده خود میدانند، پس میشود در این فرصت به هدف رسید.
برخی کارشناسان میگویند در ماههای پایانی محل جدیدی را برای مطالعه انتخاب کنید و کتابخانهها را نیز بهترین محل برای درس خواندن میدانند. یا میگویند اگر در کتابخانه مطالعه نمیکنید حداقل جایی باشید که کامپیوتر، اینترنت، آینه و یخچال وجود نداشته باشد!
داشتن یک برنامه دقیق که همه چیز در آن مشخص شده باشد بسیار مهم است.
داوطلب کنکور باید بداند در این ماههای پایانی هر روز چقدر زمان برای درس خواندن دارد، چقدر باید استراحت کند، چه زمانهایی برای مطالعه بهتر است، چه کتابها و منابعی را باید بخواند و چطور تفریح کند.
داوطلب کنکور باید بداند درس خواندن برای کنکور چگونه است، چطور بخواند تا جواب هر سوال در کوتاهترین زمان ممکن در ذهنش متبلور شود، چطور تست بزند، چطور مطالب را درک کند، چه نکاتی را یادداشت برداری کند، چطور حاشیه نویسی و خلاصه نویسی کند، داوطلب کنکور باید نکته برداری را هم در کار خود قرار دهد.
برخی کارشناسان میگویند اولین و مهمترین نکته در کنکوری درس خواندن تجزیه و تحلیل سوالات کنکورهای سالهای قبل است که با این کار با دید طراحان سوال آشنا میشوید.
نکته دوم جستجوی جزوات و کتابهای نوشته شده توسط طراحان سوال است.
نکته بعدی استفاده از منابع و جزوات کنکوری است و نکته بعدی ترکیب جزوات و کتابهای رفرنس است که ابتدا باید توسط جزوات، اطلاعات خود را به ۵۰ تا ۶۰ درصد برسانید و نقاط ضعف جزوات را با کتابهای رفرنس تکمیل کنید نه اینکه آنها را کامل بخوانید.
بسیاری از کارشناسان نیز میگویند در ماههای پایانی کنکور اصلا خود را با دیگران مقایسه نکنید و در نهایت داشتن اعتماد به نفس به اجرای برنامه ریزی خود بپردازید.
اگر امکان دارد کمی قبل از خواب قدم بزنید یا کارهای آرامش بخش دیگری انجام دهید.
ورزشهای سبک و پیاده روی در رفع خستگی و تخلیه انرژی مضاعف بسیار مفید است.