به گزارش حلقه وصل، اکبر صحرایی از نویسندگان کشورمان به مناسبت هفته معلم درباره این که در دوران تحصیل کدام یک از معلم های شما بر زندگی و آینده شما اثرگذار بودند گفت: در اوج انقلاب نوجوانی بودم که به هنرستان محمدرضا شاه می رفتم که بعدها به هنرستان آیت الله طالقانی تغییر نام داد. کل جهت گیری زندگی من تحت تاثیر آقای مسعودی معلم دینی ام بود.
صحرایی با بیان اینکه معلم دینی ام چهره تو دل برو و درخشانی داشت، عنوان کرد: هنوز چهره آقای مسعودی در یادم هست. ایشان محاسن بوری داشتند و بسیار خوش اخلاق بودند. سر کلاس دوست و رفیق بچه ها بودند.
وی خاطرنشان کرد: آقای مسعودی ضمن درس، مباحث انقلاب را به طور غیرمستقیم در سر کلاس مطرح می کردند. ایشان بحث امام خمینی (ره) را پیش می کشیدند و با کنایه کارهای رژیم شاهنشاهی را افشا می کردند. آقای مسعودی نه تنها روی من بلکه روی کل کلاس که 34 نفر بودند، تاثیر گذاشتند.
این نویسنده با اشاره به رفتار پدرانه معلم دینی خود بیان کرد: آقای مسعودی در مسایل اعتقادی و دینی بسیار مسلط بودند. به خاطر دارم سال 57 بود و هنوز انقلاب نشده بود آقای مسعودی با حرف هایش ما را در جریان انقلاب قرار می داد.
صحرایی اظهار داشت: آقای مسعودی کتاب داستان راستان شهید مطهری را سر کلاس آوردند. ایشان ما را با آثار دکتر شهید مطهری و دکتر شریعتی آشنا کرد. از آن تاریخ من به مطالعه آثار شهید مطهری و دکتر شریعتی پرداختم و علاقه مند به نوشتن و داستان شدم. در حقیقت آقای مسعودی مرا به داستان و نوشتن علاقه مند کرد. این گونه شد که من سراغ متون دینی و تاریخی رفتم و سعی کردم این متون را به سمت داستان ببرم. کل چیزی که دارم از معلم دینی ام آقای مسعودی است.
این نویسنده یادآور شد: آقای مسعودی در قید حیات هستند. ایشان پیگیری تشکیلاتی از مهدکودک تا دبیرستان بودند و موفق به راه اندازی آن شدند و موسسه تحصیلی امام رضا(ع) را بنیانگذاری کردند. این موسسه برای افراد نخبه و مذهبی است. چندی پیش هم دیدم که درمانگاهی به همت ایشان دایر شده است.
وی با بیان اینکه معلم دینی ام یک معلم واقعی بود، تصریح کرد: ایشان ما را با مسایل اجتماعی، دینی، آداب و اخلاقیات آشنا کردند. کتاب های زیادی به ما را معرفی کردند. آقای مسعودی به معنای واقعی یک معلم از هر نظر بود و بر روی من تاثیر زیادی گذاشت.