به گزارش حلقه وصل، محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: سبزیجات موجود در سالاد بخاطر فیبر بالایی که دارد باعث سیری افراد میشود.
او ادامه داد:افرادی که میخواهند رژیم غذایی بگیرند بهتر است قبل از شروع غذای اصلی، سالاد میل کنند؛ چون این کار باعث میشود حجم زیادی از معده پر و فرد احساس سیری کند.
او تصریح کرد:افراد زمانی که سالاد را میل میکنند؛ گرسنگی شان برطرف میشود و هنگام شروع غذای اصلی دیگر احساس گرسنگی اولیه را ندارند. با این کار هم زودتر سیر میشوند و هم کالری کمتری دریافت میکنند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد:افراد بسته به ذائقه خود میتوانند از انواع سالاد کاهو، کلم و شیرازی استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:یُد بدنتان را با این مواد غذایی تامین کنید
او بیان کرد:افراد زمانی که میخواهند سالادشان را تهیه کنند؛ این نکته را به یاد داشته باشند که سالادشان کم نمک و بدون سس مایونز باشد؛ برای مزه دار کردن آن میتوانند از آب لیمو، آبغوره و کمی روغن زیتون استفاده کنند.
انوشه افزود:افرادی که دچار کمبود وزن هستند و میخواهند وزنشان بالا برود و به اصطلاح امروزی چاق شوند میتوانند پس از مصرف غذای اصلی خود سالادشان را میل کنند. او توصیه کرد: افرادی که میخواهند وزنشان را افزایش دهند به هیچ عنوان سالاد را قبل و حین غذای اصلی مصرف نکنند؛ و حتما پس از صرف غذای اصلی آن را میل کنند.