دکتر جلیلی در هفتاد و پنجمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«نقشهی راه پیشرفت و نظم جدید» در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ گفت: در آیات قرآن کریم، صبر و جهاد در کنار یکدیگر به کار رفتهاند. این مسئله نشان دهندهی اهمیّت مسئلهی صبر است.
این روایت دقیق آیتالله هاشمی شاهرودی نشان می دهد سعید جلیلی در ایام فتنه از هیچ تلاشی حتی تریبون دادن به سران فتنه مضایقه نکرد اما فتنه گرانی که از کشورهای بیگانه مدیریت می شدند هربار با بهانهای به یاغی گری خود ادامه میدادند.
دکتر جلیلی در هفتاد و چهارمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع «دانشآموزان؛ پیشگام در راه انقلاب» در روز ۸ آبان ۱۴۰۳: توصیفات قرآن کریم، محاسبات انسان را دقیق میکند. قرآن کریم در توصیف دشمن میفرماید «تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ»؛ در ظاهر اتحاد دارند امّا از درون، از هم پاشیدهاند.
در شرایط فعلی کشور و با توجه به تحرکات و تهدیداتی که دشمنان انجام میدهند، این اهمیت دو چندان میشود. امروز نوع حرکت کشور باید با توجه به این شرایط صورت بگیرد؛ یعنی وزارتخانههای مختلف با تمام توان خود در جهت تحقق رشد اقتصادی ۸% حرکت کنند تا کشور بتواند با قدرت، در مقابل این حرکات، حرکت خود را ادامه دهد.
هفتاد و دومین جلسه از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن، تحت عنوان «حق جهاد» عصر روز سه شنبه 24 مهر ماه 1403 برگزار شد.
هفتاد و یکمین جلسه از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن، تحت عنوان «بزنگاه» عصر روز سه شنبه 17 مهر ماه 1403 برگزار شد.
شصت و نهمین جلسه از سلسله جلسات دکتر سعید جلیلی با موضوع حکمت سیاسی اسلام در قرآن، تحت عنوان «از حوادث لبنان تا حادثه تلخ معدن طبس» عصر روز سه شنبه 3 مهر ماه 1403 برگزار شد.
سخن از وحدت نباید به صورت یک حرکت نمایشی و کاریکاتوری یا یک بازی سیاسی مطرح شود. نمیشود صحبت از وفاق و وحدت کرد امّا کسانی را که بیشترین تفرقه افکنیها و کینهتوزیها را در سابقهی خود داشتهاند وارد میدان کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موضوع امروز کشور این نیست که زندان اوین را تبدیل به دانشگاه کنیم. آن چیزی که امروز باید مطرح شود، این است که چه نقشی برای دانشگاه، دانشجو و استاد در مسیر آینده کشور تعیین شده است؟
دکتر سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: صنعت پتروشیمی، به دلیل وجود منابع نفت و گاز، یکی از ظرفیتهای خوب کشور برای ارزآوری و اشتغالزایی است.
نشستی از سلسلهنشستهای «حکمت سیاسی اسلام در قرآن» با سخنرانی سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شامگاه سهشنبه، ۱۷ بهمنماه در سالن طاهره صفارزاده حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
«سعید جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور در چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار درباره وظایف مردم و آحاد جامعه برای رسیدن به اهداف گفت: حال وقت تعلل در زمینه هنر، سینما و حتی هوش مصنوعی نیست؛ وقتی میبینیم میخواهند جای اطلاعات غلط و درست را عوض کنند، باید سریعتر این عقب ماندگی را جبران کرد.
هرچند طوفان الاقصی طومار نقشههای کهنه و تازه را به هم پیچید، اما در شرایط بزنگاهی لحظهای درنگ و سستی یا تردید و عافیتطلبی کافیست تا استکبار دوباره نظمی دیگر را به صد سال آینده تحمیل کند.
حضور مقامات آمریکایی در سرزمین های اشغالی نشانگر نقش قرارگاهی در فرماندهی عملیات های تروریستی رژیم صهیونیستی است. بیانیۀ بدعهدی دولت های استکباری اروپا در سرباززدن از اجرای تعهدات برجام همزمان با حمایت آمریکا و غرب از جنایات وحشیانۀ رژیم صهیونیستی در یک روز، گواهی روشن بر دلیل بیاعتمادی به این قدرتها در مناسبات جهانی است
دکتر جلیلی گفت: هر موشکی که اسرائیل بر سر کودکان، زنان و مردم بیپناه غزه فرود میآورد، قبل از آنکه خانه فلسطینیها را خراب کند، بنیان صهیونیسم و لیبرال دموکراسی ادهایی تمدن غرب را ویران میکند.
نماینده رهبر انقلاب در شورایعالی امنیت ملی، با حضور در اردوگاه تربیتی الزهرا(س) تهران، در جمع دانشآموزان حاضر در اردو «مکتب عشق» مرکز دانشآموزی موسسه فرهنگی شهید بهشتی اصفهان حاضر شد و ضمن سخنرانی به سوالات برخی از دانشآموزان پاسخ داد
برای کار فرهنگی تمیز باید صحنه و میدان را خوب شناخت. اگر میخواهید افسر این جنگ نرم باشید باید میدان را بشناسید. کسی در این میدان پیروز است که صحنه را او تعریف کند وگرنه حرکت او منفعلانه خواهد بود. کسی موفق خواهد بود که میدان را بشناسد. هم میدان را باید شناخت، هم باید دانست طرف مقابل چگونه میخواهد صحنه را تعریف کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تا وقتی که ما را ترور میکنند، یعنی در مسیر هستیم. از روزی بترسید، که دیگر کسی را ترور نکنند.
برجام به میزانی برای ظریف حیثیتی بود که در کمال ناباوری حاضر به دفاع از توافق ننگین ترکمنچای، طرح موضوعات غلطی چون هزینه شدن دیپلماسی برای میدان و نبود تضمین در توافقات بین المللی شد.
نرمش قهرمانانه این نیست که از حقوق ملت کوتاه بیاییم و منافع ملی را نادیده بگیریم؛ بلکه بدان معناست که با حکمت و جامع نگری به دنبال راه جدید برای تحقق اهداف باشیم/ دشمنان حضور حداکثری مردم پای آرمان های انقلاب را نمی فهمند/ موفقیت های کشور در عرصه هایی رقم خورده که مردم به صحنه آمده اند و در جاهایی که مردم کنار گذاشته شدند دچار خلل شده ایم / دانشگاه ها لایحهی برنامه هفتم را به طور دقیق و تخصصی بررسی کنند.