به گزارش حلقه وصل: دکتر جلیلی در جلسهی هفتاد و یکم حکمت سیاسی اسلام در قرآن که در تاریخ ۱۷ مهر ۱۴۰۳ و با موضوع «نقش تاریخساز من در بزنگاه» برگزار شد، گفت:
این که دشمن، نام عملیات ترور شهید نصرالله را نظم جدید میگذارد، نمایانگر اعتراف دشمن به بههم خوردن نظم قبلی حاکم بر جهان است.
در قرن اخیر، دشمن به دلیل غفلت مردم آن دوران، توانست نظم مورد نظر خود را به ما غالب کند. امروز هم ما در یک بزنگاه تاریخی هستیم امّا دیگر شاهد آن غفلت تاریخی نیستیم.
امروز ما به اتکای جوانان و دانشمندانمان، در نقطهای قرار گرفتهایم که دشمن نمیتواند در مقابل ما یکهتازی کند. وظیفهی همهی ما نیز این است که بدانیم این جبهه، چه خصوصیات و ویژگیهایی دارد تا بتوانیم نسبت خود را با آن پیدا کنیم.
همانطور که در انتخابات، آحاد مختلف مردم فعال بودند، امروز نیز با توجه به شرایط، شبهات و مسائل موجود، هر کسی باید به همان صورت وارد میدان شود.
این فضاحت تمدن غرب است که با شعار عبور از قرون وسطی شکل گرفت امّا امروز به جرم فعالیت علمی، اقدام به ترور دانشمندان میکند.
چرا معتقدیم که ما امروز در یک نقطهی بزنگاهی هستیم؟ زیرا طرف مقابل ما با همهی ادعای سخت افزاری و نرم افزاری و ادعای خود در موضوعاتی همچون حقوق زن، زندگی و آزادی، امروز همهی حیثیت خود را به باد داده و در مقابل اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، نه تنها آنها را محکوم نمیکند بلکه از کشتار و قتل عام و کودککشیها حمایت میکند.
رژیم صهیونیستی که زمانی اگر اراده میکرد، میتوانست جولان و صحرای سینا و بیروت را تصرّف کند، در یک سال اخیر تنها دستاوردش کشتار انسانهای بیگناه بوده است.
جلیلی در جلسهی هفتاد و یکم حکمت سیاسی اسلام در قرآن که در تاریخ ۱۷ مهر ۱۴۰۳ و با موضوع «نقش تاریخساز من در بزنگاه» برگزار شد، گفت:
خداوند در قرآن کریم یکی از نشانههای مومنان را، اذن گرفتن از پیامبر(ص) در امور میداند امّا در آیاتی نیز، میفرماید که برخی از پیامبر(ص) در عرصههایی که «فرض» و «روشن» است، اجازه میگیرند تا به بهانهی آن، از مسئولیت فرار کنند.
وظیفه باید در زمان خودش انجام بگیرد. نمیشود به بهانهی چالشهای مختلف، از انجام وظیفه شانه خالی کنیم. اتفاقا در لحظات حساس است که باید با قوّت، به تکلیفمان عمل کنیم.
در زمان رسول خدا(ص) نیز عدهای با شبههافکنی و ایجاد سوال، در برابر دستورات نبی اکرم(ص) مانعتراشی میکردند.
یکی از عرصههای مهم امروز، این است که اجازه ندهیم آن چیزی که اتفاق میافتد، توسط دشمن روایت شود.
قرآن کریم میفرماید زمانی که جبههای شکل میگیرد، عدهای اقدام به ایجاد شبهه و القاء نا امیدی و شکست در بین مردم میکنند امّا اگر جبههی حق پیروز شود، خودشان را عامل آن پیروزی میدانند.
رزمایش بزرگی که در روز جمعه در نماز جمعه شکل گرفت، نشانگر پیوستگی امام و امّت بود. به همین سبب است که حضرت امام(ره)، ملّت ایران را از مردم عصر نبی اکرم(ص)، امیرالمؤمنین(ع) و امام حسین(ع) بهتر میدانستند.
یکی از دلایلی که مقام معظم رهبری دستور «آتش به اختیار» دادند، این بود که عدهای نتوانند بیعملی خود را توجیه کرده و از انجام مسئولیت، شانه خالی کنند.
نمایندهی مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی همچنین با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت:
رئیس جمهور محترم در برنامههای انتخاباتی خود، محور فعالیتهای خود را برنامهی هفتم توسعه دانستند که مورد وفاق همه نیز هست. در این برنامه، دولت موظف است که در طی ۳ ماه پس از ابلاغ این برنامه، باید کارهایی انجام شود و امروز این ۳ ماه گذشته است. امروز باید پرسیده شود که آیا این کارها انجام شد یا نشد؟ همین ماموریتهای ۳ ماهه، به رشد ۸ درصد منجر خواهد شد. گرچه هدف ما مچ گرفتن نیست که اگر این رشد محقق نشد، بگوییم طرف را اعدام کنید امّا باید این مسائل را پیگیری کرد تا انشاءالله به اهداف مد نظر برسیم.
همچنین در ابتدای این جلسه، آقایان مهندس پورفرزانه، مهندس نجات بخش، حجت الاسلام جولا و دکتر ثابتی به ارائهی مطالبی پرداختند.