در بین رجال دینی و سیاسی تعداد اندکی بودند که مردانه ایستادند و در هر عرصهای که به اسلام، توحید و عدالت و حقوق مردم مربوط بود، حضور به هم رساندند که آقای طالقانی از جمله آنهاست و زندان رضاخان را نیز تحمل کرده بود. از شهریور 1320 تا انقلاب، ایشان از معدود افرادی بود که مایه امید و تکیهگاه جوانان و مسلمانان بود. شاید اگر ایشان نبود، خیلی از افراد ایمانشان را به اصل اسلام، قرآن یا روحانیت به کلی از دست میدادند.
ستاد بزرگداشت فاطمیه(س) با هدف ترویج شعائر اهلبیت(ع) و اعتلای فرهنگ فاطمی(س) اقدام به توزیع پرچمهای منقوش به نام مبارک حضرت زهرا(س) با هدف نصب در خیابانهای تهران کرده است.
نباید اجازه دهیم گنجینهها از بین برود. ما امروز به این آسیب شناسی رسیدهایم که اگر قرار باشد انقلاب را صرفاً با شعار یا تحلیل و مباحث نظری مطرح کنیم به جایی نخواهیم رسید. باید از «نیمه پنهان انقلاب» که روایت تاریخی آن است رونمایی شود.
در پیام آیتالله سبحانی به بزرگداشت موسوی گرمارودی آمده است : ترکیببند عاشورایی و شعر بلند این شاعر خوشقریحه درباره زینب کبری (ع) از اشعاری است که تا ابد بر تارک شعر فارسی میدرخشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دوران قبل انقلاب گفت: آیتالله طالقانی نخستین فرد مؤثر در عرصه سیاسی است که قرآن را دوباره به صحنه برگرداند. سخنان ایشان در باب اقتصاد و توسعه علاوه بر اینکه اسلامی است، امروزی است و نیاز به بازخوانی دارد.
مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضمن بزرگداشت روز جهانی مسجد، کتابهای منتشر شده در حوزه نقش مساجد در تاریخ انقلاب را با عناوین «تاریخ شفاهی مسجد همت تجریش»،« تاریخ شفاهی مسجد ارک تهران» و ...برای علاقمندان به شرح زیر معرفی میکند.