سلام فرمانده» با استقبال خیلی خوبی مواجه شده، مردم به آن علاقه دارند، حتی بعضیها را دیدم که با وجود بیتفاوتی نسبت به انقلاب از «سلام فرمانده» استقبال کردهاند.
نخستین نشست تخصصی گروههای سرود با حضور اساتید این عرصه و گروههای سرود تهران برگزار میشود.
محمد گلریز خواننده موسیقی سنتی و پاپ معتقد است با روی کار آمدن دولت سیزدهم جان تازهای به هنر انقلابی بخشیده خواهد شد.
شاید برایتان جالب باشد که من و آقای راغب و مرحوم سبزواری از پیش از بهمن ماه 1357 با هم همکاری داشتیم. گاهی آقای راغب ملودیهایی را به آقای سبزواری میدادند و گاهی هم آقای سبزواری اشعاری را به آقای راغب میدادند. آثاری که آقای راغب آهنگش را میساختند با همفکری و تبادل نظر مداوم به یک سرود تبدیل میشد. آقای راغب میدانست که این سرود را برای صدای چه کسی مینویسد.
محمد گلریز خواننده سرودهای انقلابی در چهارمین «آوای بیداری» گفت: امروز در معرض شدیدترین هنرهای مبتذل از سوی دشمنان این سرزمین هستیم.
خواننده کشورمان از برنامههایی که در سال 97 دارد، سخن گفت.
خواننده موسقی انقلابی گفت: موسیقی دفاع مقدس و مقاومت مورد بیمهری قرار گرفته است و به آن پرداخته نمیشود.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در اختتامیه سومین جشنواره حقوق بشر آمریکایی گفت: در دیدگاه فرعونی، حق مساوی با قدرت است. یعنی هر کس قدرت دارد، حق با اوست! و حقوق بشر غربی مبتنی بر این موضوع است.
محمد گلریز خواننده گفت: خلق آثار با موضوع حمایت از فعالیت های هسته ای می تواند در ایجاد روحیه برای مردم و دانشمندان هسته ای ما بسیار موثر باشد و بنده برای کار در این حوزه با کمال میل اعلام آمادگی می کنم.
گفتمان موسیقی دفاع مقدس در نهمین جلسهاش میزبان محمد گلریز و رضا اسماعیلی از چهرههای هنر انقلاب اسلامی بود.
«گفتمان موسیقی دفاع مقدس»نهمین نشست خود را در روزهای آینده بمناسبت سالگرد آزاد سازی خرمشهر در خبرگزاری تسنیم برگزار میکند.
«شنبه انقلاب» بهانهای بود تا ادیبان انقلابی در منزل استاد سبزواری دور هم جمع شوند و یاد ایشان را زنده کنند. در این مراسم که به همت جنبش مردمی پاسداشت 40 سال انقلاب اسلامی در خانه پدر شعر انقلاب برگزار شد، اهالی ادب نظیر علیرضا قزوه، حسین اسرافیلی، محمدرضا سنگری، مجتبی رحماندوست، محمد گلریز، راضیه تجار، قاسم صرافان، عباسعلی براتیپور و... حضور داشتند.
محمدرضا سنگری از پژوهشگران ادبیات گفت: حمید سبزواری ممتحن بزرگی بود که از آزمون انقلاب سرافراز بیرون آمد؛ در حالی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برخی انقلاب را همراهی نکردند و عدهای هم آن را رها کردند.
حوزه هنری خراسان رضوی از همه گروههای سرود و همخوان حرفهای جهت اجرای سرود دعوت کرده است.
سرودهاي اوايل انقلاب بخشي از تاريخ، فرهنگ و هويت جمعي ما را روايت ميکنند. شعرها و نغمههاي دلنشيني که در دوران اوج انقلاب بهمن 57 و بعد هم در دوران دفاع مقدس مطالبات و خواستههاي مردم را با تعصب و غيرتي عميق فرياد ميزدند، فريادي که شنيدنش امروز هم نوازشگر گوش همه ماست. در اين بين تقريبا همه ما سرود «از صلابت ارتش و ملت و سپاه ما» را با صداي «محمد گلريز» به ياد داريم.
اگر اهل پیگیری هنر و ادب کشور باشید، حتما اندک توجهی به جشنواره فیلم فجر خواهید داشت. این علاقه اگر بیشتر باشد بیشک تئاتر فجر را هم پیگیری خواهید کرد اما کمتر پیش میآید مخاطبان دغدغه جشنواره موسیقی فجر را داشته و پیگیر آخرین فعالیتهای گروههای موسیقی نواحی و جدیدترین خواننده بینالمللی در این جشنواره باشند.
شب شعر شاعران انقلاب با عنوان «این سه رنگ سرافراز» در تقدس پرچم ایران شب گذشته با حضور جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت در فرهنگسرای انقلاب برگزار شد.
محمد گلریز از انتخابی شایسته در جشنواره تئاتر مقاومت میگوید و فراموش شدنِ جشنواره موسیقی مقاومت را غفلتِ مسئولان میداند.
محمد گلریز براساس ملودیِ قطعهی خاطرهانگیز «صبح پیروزی»، اثری خواند که موضوعش پیروزی جبههی مقاومت بر داعش است.
گلریز گفت: رهبر معظم انقلاب در یکی از جلساتی که با شاعران داشتند به ماجرای شخص مغازهداری اشاره کردند که برای فروش اجناس خود سرود «بانگ آزادی» را زمزمه میکرد و سپس خود حضرتآقا این سرود را خواندند.