به نظر ميرسد سادهلوحانهترين و كمارجترين داوري نسبت به تاريخ يك ملت و از همه مهمتر يك انقلاب بزرگ اجتماعي مثل انقلاب كبير اسلامي اين باشد كه بخواهيم آن را منتسب به كشوري مثل امريكا كنيم. كساني كه اين ادعا را دارند يا جاهل به عظمت انقلاب و به تاريخ ايران هستند، يا مثل سلطنتطلبان اسير توهم توطئهاند و يا مزدوراني هستند كه از ناتواني غرب در به شكست كشاندن انقلاب اسلامي عصبانياند.
عموما سوالات اساسی زیادی از مردم درباره ماهیت انقلاب و دستیابی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 57 به آرمانها و اهداف تعیین شده خود، وجود دارد و در هر کوی و برزنی از تحقق یا عدم تحقق اهداف انقلاب سخن بسیار به میان میآید. یک سوال مهم این است که چرا برخی از مسئولان هم و نخبگان هم از وضع فعلی ناراضی هستند؟
شاید این سوال را بارها در برخی مجالس، ادارات، تاکسیها و اتوبوسها و... شنیدهایم که قبل از انقلاب وضع اقتصادی مردم بهتر بود. آیا واقعا این جمله واقعیت دارد؟ برای اینکه به این شبهه پاسخ بگوییم باید نخست نگاهی اجمالی به سرانه درآمد مردم ایران از فروش نفت در سالهای منتهی به پیروزی انقلاب و همچنین شرایط کنونی کشور داشته باشیم.
عموما سوالات اساسی زیادی از مردم درباره ماهیت انقلاب و دستیابی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 57 به آرمانها و اهداف تعیین شده خود، وجود دارد و در هر کوی و برزنی از تحقق یا عدم تحقق اهداف انقلاب سخن بسیار به میان میآید. یک سوال مهم این است که چه ارزش هایی باعث شد مردم ایران از آسایش خود چشم بپوشند و انقلاب کنند؟
عموما سوالات اساسی زیادی از مردم درباره ماهیت انقلاب و دستیابی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 57 به آرمانها و اهداف تعیین شده خود، وجود دارد و در هر کوی و برزنی از تحقق یا عدم تحقق اهداف انقلاب سخن بسیار به میان میآید. یک سوال مهم این است که حکومت، پس از انقلاب اسلامی دچار استبداد و خودرایی نیست؟
شبهه یا واقعیت؟! عموما سوالات اساسی زیادی از مردم درباره ماهیت انقلاب و دستیابی انقلاب اسلامی ایران در بهمن 57 به آرمانها و اهداف تعیین شده خود، وجود دارد و در هر کوی و برزنی از تحقق یا عدم تحقق اهداف انقلاب سخن بسیار به میان میآید. در قالب این سوالهای اساسی یا با واکنشهای احساسی و از روی تعلقخاطر روبهرو میشویم که بیشتر حالت نصیحتگرانه و نگاه پدرانه دارد یا انگ میخوریم و با انکار و حذف صورت مسئله همه چیز روی هم تلمبار میشود.