سرویس تلنگر: جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکری بر لزوم مقابله جدی با جریان صدها نفری نفوذی سرویسهای جاسوسی غربی در روزنامهها و رسانههای زنجیرهای تاکید کردند و خواستند که سریعاً با این جریان وابسته به دشمنان انقلاب، برخورد و پرونده آنها تسلیم قوه قضائیه شود.
در تذکر نمایندگان آمده است: یک باند و جریان مخرب صدها نفری رسانهای وابسته به سرویسهای جاسوسی غربی در روزنامههای زنجیرهای و رسانههای فضای مجازی داخلی میباشند و با کشورهایی از جمله نروژ ـ هنلد و انگلیس مرتبط هستند، سرپل ارتباطات آنها در خارج از کشور افرادی از سران فتنه 88 و فراریان و پناهندهشدگان به کشورهای غربی میباشند.
بی بی سی در گزارشی با عنوان «تذکر ۱۲ نماینده مجلس درباره فعالیت یک باند مخرب در رسانههای ایران» به این اقدام نمایندگان پرداخت و آن را ادعای نمایندگان دانست و از این نمایندگان بهعنوان منتقدان صریح دولت ایران نام برد و گفت: تذکر این نمایندگان چند روز بعد از هشدار آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران، مطرح میشود که گفته بود بعد از توافق هستهای قدرتهای غربی به دنبال نفوذ فرهنگی در ایران خواهند بود.
رسانه وابسته به دولت روباه پیر افزود: [آیتالله العظمی] خامنهای گفته بود: بیگانگان به دنبال نفوذ در مراکز تصمیمگیری و اگر نشد، نفوذ در مراکز تصمیمسازی هستند که در صورت تحقق این توطئه، جهتگیریها، تصمیمات و حرکت عمومی کشور، بر اساس خواست و اراده بیگانگان، تنظیم و اجرایی خواهد شد.
بیبیسی که این تذکر را خطری برای وابستگان خود در ایران میداند، درخواست نمایندگان را بهانهای برای دستگیری روزنامهنگاران دانست و گفت: پیش از این هم روزنامهنگاران در ایران به اتهام ارتباط با کشورها یا رسانههای خارجی بازداشت، محکوم و زندانی شدهاند.
رادیو فردا هم در مطلبی با عنوان «تذکر اعضای جبهه پایداری درباره نفوذ جاسوسان غربی به رسانهها» گفت: ۱۲ نماینده، عضو «جبهه پایداری» و از مخالفان دولت حسن روحانی و از حامیان سابق محمود احمدینژاد هستند و مدعی شدهاند که سرویسهای جاسوسی بریتانیایی و غربی این جریان را در «روزنامههای زنجیرهای و رسانههای فضای مجازی» هدایت و «مواضع خود را به آنها القا و عملیاتی میکنند».
رسانه سازمان جاسوسی آمریکا به این اقدام فرهنگی نمایندگان رنگ و لعاب سیاسی داد و گفت: خواست این نمایندگان برای برخورد با روزنامههای اصلحطلب و رسانههای فضای مجازی در حالی است که زمان برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان در هفتم اسفندماه، نزدیک میشود.
رادیو فردا در ادامه با اشاره به سخنان وزیر ارشاد که گفته است تاکنون دو بار در مجلس کارت زرد گرفته افزود: در تازهترین واکنش به فشارهای که به او وارد میشود روز ۲۰ شهریور گفته بود که «من نه تحت تأثیر فشار رسانهها هستم و نه تحت تاثیر صحبتهای نمایندگان مجلس؛ زیرا ما بر اساس چهارچوب قانونی و ضوابط مربوطه فکر و بررسی و عمل میکنیم.»
این رسانه معارض در ادامه گفت: جنتی دو ماه پیش از آن هم گفته بود برخی «بولتنسازان» که وابسته به نهادهایی هستند و خود را ارزشی می دانند، علیه وزارتخانه او فعالیت میکنند، اما این وزارتخانه در مقابل آن ها میایستد.
رسانه وابسته به سازمان جاسوسی آمریکا با اشاره به سخنان 25 شهریور مقام معظم رهبری افزود: تذکر ۱۲ نماینده جبهه پایداری به وزیران اطلاعات و ارشاد، چند روز پس از سخنان آیتالله خامنهای در جمع فرماندهان سپاه پاسداران، انتشار یافته است.
رادیو فردا همچنین تذکر این نمایندگان را برگرفته از سخنان حاج قاسم سلیمانی دانسته و میگوید: فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران هم در همان روز ۲۵ شهریور گفته بود که هدف اروپاییها از «حضور و ظهور گسترده» در ایران با هماهنگی آمریکا، «ایجاد دو قطبی در درون جامعه»، «بالا بردن مطالبات در افکار عمومی» و «زدودن بحث درگیری طولانی آمریکا و غرب با ایران» است.
رادیو فردا که مانند سایر رسانههای معارض نگران جلوگیری از نفوذ جاسوسان خود در ایران است، در گزارشی دیگر با عنوان «مطهری: سندی از نفوذ جاسوسان در مطبوعات کشور ندیدهام» به نقل از علی مطهری، نماینده تهران در مجلس، گفت: «سندی از نفوذ چند صد نفری جاسوسان در مطبوعات کشور ندیدهام و در این باره احساس نگرانی ندارم.»
این رسانه معارض که سخنان مطهری به مزاجش خوش آمده، در ادامه گفت: در واکنش به این ادعا، مطهری تاکید کرد که «برخی از اصولگرایان اصلاح طلبان را «دشمن» خود میدانند و بطور کلی در نگاه این افراد، اصلاح طلبان ضدانقلاب و کافر هستند.»
این رسانه وابسته با سازمان جاسوسی آمریکا مدعی شد: «ساعاتی پس از تذکر این ۱۲ نماینده مجلس، توئیتر وب سایت مشرق نیوز از بازداشت ۱۲ روزنامه نگار و مدیر مسئول رسانههای اصلاح طلب خبر داده بود اما این توئیت ساعاتی بعد حذف شد».
رادیو فردا که یکی از حامیان جاسوسان و براندازان نفوذی در رسانهها است، در مقدمهسازی برای جنجال بعد از انتخابات امسال، افزود: چند ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و بین ۷ تا ۱۳ بهمن سال ۹۱ نیز ۱۸ روزنامه نگار بازداشت و پس از چندین روز آزاد شده بودند.
این رسانه معارض در پایان گزارش خود با استناد به وب سایت کلمه، وابسته به جریان فتنه، از زندانی شدن یک روزنامهنگار وابسته به معارضین انتقاد کرد.