به گزارش حلقه وصل، مسجد، حسینیه و منبر یک رسانه قوی و فوق العاده موثر است؛ رسانهای که در شکل گیری انقلاب اسلامی و پس از آن در دفاع مقدس، امتحانش را پس داده است.
اینروزها گوشه گوشه کشور هیئتهای خانگی وجود دارند و ارادت مردم به آستان اهل بیت(علیهم السلام) کمتر از قدیم نیست، اما تفاوت آدمهای امروز و دیروز در اتفاقات عجیب فرهنگی پیرامونی است. اتفاقاتی که با انبوه رسانههای خارجی تبلیغ میشود و معارف و اعتقادات مردم را تحریف و ضعیف میکند.
جوانی که امروز پای منبر فلان روضهخوان مینشیند، منتظر روضه معرفت آفرین و حماسی است. اگر مداح چیزی بگوید که با عقل و منطق ناسازگار باشد، فورا بازخواست میشود که : «فلان چیز را از کجا آوردی؟»
هیئتهای کشور فقط به صدای پر سوز فلان ذاکر نیاز ندارد، مردم علم میخواهند، معرفت میخواهند و این از یک آدم کمسواد بر نمیآید.
رهبر انقلاب در جلساتی که سالانه با مداحان اهل بیت(علیهم السلام) دارند بر لزوم همه حرفهای بالا تاکید دارند. مداح باید عالم باشد، سواد داشته باشد و سطح مخاطبانش را بالا ببرد.
این چند سطر مقدمهای برای یک خبر مهم و امید بخش بود: امروز میثم مطیعی مداح جوان هیئت شهدای گمنام از رساله دکتریاش دفاع کرد. مطیعی یک ویژگی بارز دارد و آنهم اینست که کار خوب را بموقع انجام میدهد. همین است که نوحههایش بین رزمندگان در خط مقدم جبهههای سوریه و عراق میچرخد و چند روز بعد نوحه سیاسیاش درباره بحرین بین جوانان بحرینی رد و بدل میشود. چند نفر در پیاده روی بزرگ اربعین و در راه کربلا نوحه «کنار قدمهای جابر/ سوی کربلا رهسپاریم» را شنیده و خواندهاند؟
مهدی سیار شاعر بسیاری از نوحههای مطیعی است که او هم اخیرا از رساله دکترایش دفاع کرده است.
یقینا امروز شاخصهای هیئت تراز و انقلابی در جمهوری اسلامی تفاوت کرده است.