به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، سیدجواد حسینی فرمانده سپاه ناحیه ملایر امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اهمیت مسئله اقتصاد و جنگ اقتصادی که با آن مواجه هستیم رهبری امسال را هم سال اقتصادی با عنوان «رونق تولید» نامگذاری کردند.
وی با بیان اینکه ایشان با این نامگذاری راهبرد و نقشه راه سالانه را برای مردم و مسوولان مشخص کردند افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر دشمن جنگ اقتصادی را علیه ما راه انداخته لازمه مقابله با آن شکلگیری اتحاد قوی بین مردم و مسوولان برای خنثی کردن این توطئه و دشمنیهاست.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر لازمه رسیدن به موفقیت در مقابل دشمن را کار جهادی و اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مسوولان باید پای کار بیایند و در این مسیر طبق منویات رهبری عمل کنند.
وی با اشاره به بیانات رهبری افزود: ایشان در این بیانات ارزنده چهار ضلع را برای مردم و مسوولان ترسیم کردند که شامل ابتکار به جای انفعال با بهرهگیری از نخبگان و دوری از کسالت، اعتماد نکردن به غربیها، فعالسازی ظرفیتهای کشور و استفاده از ظرفیت بسیج برای فعالیتها و مدیریتهاست.
حسینی در ادامه با نامگذاری 17 اردیبهشت ماه به عنوان سالروز بسیج سازندگی گفت: در این راستا امسال نیز بسیج سازندگی شهرستان فعالیت خود را در قالب برنامههای بلندمدت و کوتاهمدت اجرا میکند.
وی از تشکیل 166 گروه جهادی محلهمحور با محوریت مساجد در ملایر خبر داد و افزود: این گروهها در پایگاههای مقاومت بسیج عرصهها را در زمینه پزشکی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی شناسایی و کار شروع خواهد شد.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر اضافه کرد: در این راستا فعالیت 5 هزار و 766 نفرروز را خواهیم داشت و گروههای جهادی محلات با فعالیت در زمینه بسیج مهندسی، پزشکی، مهندسان صنعتی و... در راستای اعتلای طرحهای بسیج فعالیت خود را خواهند داشت.
وی از واگذاری تسهیلات به طرحهای اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی توسط بسیج سازندگی خبر داد و گفت: در این راستا با استفاده از ظرفیت کارآفرینان در راستای ایجاد کارگاههای اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال جوانان در رشتههای زنبورداری، صنایع دستی، پرورش قارچ، پرورش دام سبک و سنگین، پرورش آبزیان و طیور و..... در این زمینه فعالیتها شروع میشود.
حسینی در ادامه با بیان اینکه در راستای استفاده از ظرفیتهای بخش کشاورزی شهرستان نیز با بصیرتافزایی با جهاد کشاورزی طرح «همگام با کشاورز» را اجرایی میکنیم گفت: سال گذشته این طرح با حضور 19 نفر از مهندسان کشاورزی در روستاها اجرا شد که برکات خوبی را به همراه داشت و در کیفیت و کمیت محصول کمک به کشاورزان گام بزرگی بود.
وی با بیان اینکه در این طرح شهرستان ملایر رتبه برتر استان را کسب کرد افزود: امسال این طرح به صورت گستردهتر با حضور 95 مهندس کشاورزی در روستاها اجرا میشود.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر در ادامه با بیان اینکه در راستای اعتلای بسیج طرح «میز خدمت» را در شهرستان داریم گفت: قرار است از مسوولان اجرایی ادارات استفاده شود تا پاسخگوی مردم باشند و مسائل و مشکلات مردم را بررسی کنند.
ساخت 110 واحد برای نیازمندان
وی افزود: تفاهمنامهای را با کمیته امداد و بهزیستی برای اجرای طرحهای عمرانی در مناطق محروم را داریم و برای نیازمندان نیز ساخت 110 واحد در دستور کار قرار گرفته است.
حسینی با اشاره به طرح «جهاد همبستگی ملی» اشاره و تصریح کرد: بر اساس این هر مسجد در طرح ساخت یک منزل مسکونی برای آسیبدیدگان سیل در مناطق آسیبدیده را پوشش و هر کاسب نیز تحویل یک قلم کالای اساسی را دارد که روی این طرح نیز کار میکنیم.
طرح «جهاد روشنایی» در روستای علیآباد دمق
وی با اشاره به اینکه هر چند سیل روزهای ابتدایی امسال خسارت و مشکلات زیادی را برای مردم چندین استان کشور داشت یادآور شد: این سیل در واقع سیل خدمت نیروهای مختلف مردمی، بسیجی، مسوولان و... را جاری کرد و باعث همبستگی بیشتر بین نیروها شد.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه حدود یکصد خانه در این طرح به ما واگذار شده است گفت: از مردم و خیران با محوریت مساجد درخواست یاری و مساعدت در ابن طرح را برای بازسازی و نوسازی منازل آسیبدیده در مناطق سیلزده را داریم.
وی از مدیران بانکها نیز درخواست کرد با توجه به آسیب و تخریب مدارس استانهای سیلزده در ساخت مدارس یاری و مساعدت لازم را داشته باشند.
حسینی ضمن تقدیر از کمکهای مردمی مردم ملایر و کارخانهها، اصناف و... در کمک به سیلزدگان از کمک 1.5 میلیاردی مردم در قالب کمکهای نقدی و غیر نقدی از طریق سپاه به مناطق سیلزده خبر داد.
وی تصریح کرد: این کمکها در 6 مرحله در قالب 12 کامیون به استانهای سیلزده ارسال شد و با توجه به اینکه کمکها هنوز در حال جمعآوری است در نظر داریم هفتمین مرحله کمکها را نیز به این مناطق ارسال کنیم.
فرمانده سپاه ناحیه ملایر اضافه کرد: در مدیریت سیلابهای امسال سپاه و بسیج عملکرد قابل توجهی داشت و در کنار سایر نیروهای امدادی به ویژه در مناطق روستایی از تمام ظرفیت و امکانات برای رفع مشکلات استفاده کرد.
وی اضافه کرد: در قالب اردوی جهادی با مشارکت و همکاری مردم یک طرح دیگر را در جاده اصلی همدان به تویسرکان داریم که با ایجاد این مسیر جدید طول مسیر از 55 کیلومتر به 20 کیلومتر کاهش پیدا میکند.
حسینی گفت: در این مسیر هفت روستا با کوتاهترین مسیر به هم متصل خواهد شد و کار بزرگی در خدمترسانی به مردم است.
وی از اجرای طرح «جهاد روشنایی» در روستای علیآباد دمق به عنوان پایلوت طرح خبر داد و خاطرنشان کرد: در این زمینه رایزنیها و پیگیری طرح با وزارت نیرو انجام شده که اجرای طرح استفاده از انرژی خورشیدی را داشته باشیم و با مشخص شدن مکان و زمین آن توسط سپاه و بسیج اقدامات بعدی صورت خواهد گرفت.