به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، با توجه به اینکه حکیم ابوالقاسم فردوسی بزرگترین حماسهسرای ایرانی است و «شاهنامه» الگوی کهن و نمونه والای هنر حماسی است که مفاهیم ارزشمندی نظیر میهندوستی و ظلمستیزی را در برمیگیرد و انقلاب اسلامی نیز با تکیه بر این مفاهیم، خاستگاهی حماسی دارد اما با این وجود امروز روح حماسی در ادبیات و هنر ما مغفول مانده و کمرنگ شده است.
بر همین اساس دبیرخانه هنر حماسی حوزه هنری استان خراسان رضوی درصدد است در ادامه فعالیتهای خود ازجمله برگزاری «نخستین جایزه داستانهای حماسی» و«سلسله گفتارهای هنر حماسی»، این بار سلسله نشستهای« شعر حماسی» را با محوریت شاهنامه فردوسی و با هدف بروزرسانی و استفاده کاربردی از شعر حماسی در هنر و جامعه امروز، برپا کند.
نخستین نشست به بیان تعریف و چیستی شعر حماسی و پرداختن به عناصر و ویژگیهای آن اختصاص یافت که با حضور حسن دلبری، شاعر، پژوهشگر و عضو هیئت علمی گروه ادبیات و زبان فارسی دانشگاه حکیم سبزواری 20 اسفندماه در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار شد.
گفتنی ست، دومین نشست نیز با موضوع ماهیت حماسه و پیوند آن با شعر فارسی عصرامروز دوشنبه دوم اردیبهشت ماه برگزار می گردد.
در این نشست که از ساعت 17 در حوزه هنری استان برگزار می شود مرتضی امیری اسفندقه شاعر و مدرس زبان و ادبیات فارسی حضور خواهد یافت.