حجت الاسلام مجید دایی دایی مجری طرح «روایت» در قزوین در خصوص راه اندازی این سامانه به حلقه وصل گفت: خب در آستانه ی چهل سالگی انقلاب اسلامی اعضای مؤسسه ی «روایت حق» به این فکر افتادند تا فعالیتی اثرگذار و عملیاتی در جهت تبیین معارف ودستاوردهای انقلاب داشته باشند.
وی بیان داشت: در واقع با توجه به هجمه ی دشمن و فعالیت های رسانه ای جهت القای نگاه منفی و نادرست نسبت به دستاوردهای انقلاب در طول این چهل سال و به نحوی نشان دادن چهره ای غیرواقعی و مطهر از حاکمان گذشته ی این سرزمین به این فکر افتادیم تا در این ارتباط راویانی را جهت بیان دستاوردهای انقلاب توانمند کنیم تا با حضور در جلسات به تیین این موارد بپردازند.
مدیر مؤسسه ی «روایت حق» در قزوین ادامه داد: به هر صورت در این برهه از زمان یکی از بهترین فعالیت ها از نگاه ما می تواند برگزاری جلسات تبیین پیشرفت های انقلاب اسلامی باشد که مهمترین مانع در برگزاری این جلسات هم نبود حلقه وصل و ارتباط میان برگزارکنندگان جلسات با راویان و سخنران کارآزموده است.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: تجربه نشان داده که دعوت از سخنران برای مجالسی که اسم و رسم دار هستند و بودجه دارند کار مشکلی نیست اما در فضاهایی که فعالیت های فرهنگی و دینی دارند اما اسم و رسم دار نیستند این امکان مهیا نیست که در دعوت از سخنرانان مورد نظرشان با مشکل مواجه نشوند و این مسئله برای بنده و حتی دوستانم به عنوان یک دغدغه مطرح بود و بارها حتی شاهد این موضوع در مسجد محله و یا مجالس اطراف خودمان هم بوده ایم، از طرفی گاهی اگر این جلسات موفق به دعوت سخنرانان هم می شدند مشکل دیگر محتوا و مطالبی بوده است که سخنران به سلیقه و دغدغه ی شخصی خود مطرح می کرده است و آنچه مورد نظر مخاطب و دعوت کننده بوده تأمین نشده است.
دایی دایی ضمن اشاره به اینکه نگاه به چهل سالگی انقلاب متفاوت است نسبت به مثلا توجه به سی و چند سالگی انقلاب خاطر نشان کرد: به هر صورت با توجه به مسائل و مشکلاتی که در خصوص دعوت از سخنرانان در مجالس وجود دارد ما به این فکر افتادیم که پل ارتباطی بین سخنرانان و دعوت کنندگان ایجاد کنیم تا این مشکلات قدری مرتفع شود. البته چهل سالگی انقلاب در واقع نقطه عطف این حرکت است و ما به دلیل نگاه متفاوتی که نسبت به این مسئله در بین دشمنان و ستیزه جویان انقلاب در خارج از کشور و حتی برخی از داخلی ها وجود دارد جهت تبیین دستاوردهای چهل ساله ی انقلاب طرحی را با نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه ی قزوین حدود دو ماه پیش مطرح کردیم که خوشبختانه مورد استقبال و حمایت قرار گرفت.
مجری طرح «روایت» در استان قزوین اظهار داشت: در واقع عدد 40 برای ما با توجه به عرف و حتی برخی آیات و روایات دارای ویژگی خاصی است و این خاص بودن موجب توجه بیش تر مردم هم به این مسئله شده است و ما شاهد هستیم که فعالیت ها نسبت به سال های گذشته در برپایی برنامه ها و جشن های پیروزی انقلاب اسلامی گسترش یافته است که شاید یکی از علل آن همین خاص بودن عدد 40 باشد که البته حرکت جهت خنثی سازی فعالیت دشمنان انقلاب هم بی تأثیر نبوده است.
مدیر مؤسسه «روایت حق» اضافه کرد: نزدیک به چهار ماه از آغاز فعالیت ها این مؤسسه نمی گذرد اما در طول این مدت برنامه های خوبی در حوزه ی تبلیغات انقلاب صورت گرفته از جمله برگزاری دوره های روایتگری پیشرفت های انقلاب با حضور اساتید استانی و کشوری از جمله دکتر بذرافکن، دکتر مهدی محمدی، سید احمد نصری، حسن عباسی و حجت الاسلام سید محمد حسین راجی و همچنین نشست تخصصی شبهات انقلاب اسلامی ست که جهت توانمندسازی وارتقا سخنرانا ن و فعالان فرهنگی اجتماعی برپا شد و ماحصل این دوره ها راه اندازی سامانه ی «روایت» جهت اعزام سخنرانانی ست که در جهت روایت دستاوردهای چهل ساله ی انقلاب توانمند شده اند.
وی ادامه داد: طرح «روایت» در واقع قرار است روشی آسان و در دسترس برای دعوت از راویان پیشرفت انقلاب اسلامی باشد و این طرح آماده خدمت رسانی به مدارس و دانشگاه ها، ادارات، نهادها و موسسات دولتی و غیردولتی، مساجد و هیئت های مذهبی، جلسات خانگی و غیره است.
دایی دایی ضمن اشاره به حمایت و پشتیبانی دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان بیان داشت: در این سامانه که برای نخستین بار در قزوین اجرا می شود 50 نفر که توانایی سخنوری، ارتباط با مخاطب و بیان دستاوردهای انقلاب را داشتند، برای اجرای این طرح انتخاب شدند که حدود 10 نفرشان خانم هستند و تا پایان بهمن ماه نیز اجرایی می شود و علاقه مندان و دغدغه مندان می توانند برای سخنرانی مناسب مجلس خود و برداشتن قدمی جهت تبیین دستاوردهای انقلاب در طول این چهل سال اقدام به ثبت درخواست خود کنند.
این فعال فرهنگی یادآور شد: محور اصلی سخنرانی این افراد دستاوردهای انقلاب است ولی این راویان آمادگی دارند به صورت تخصصی در موضوع دستاوردهای انقلاب در حوزه اقتصادی و صنعتی، علمی و فناوری، فرهنگی اجتماعی، بین المللی و مباحث مربوط به زنان و خانواده هم سخنرانی داشته باشند.
مجری طرح «روایت» در استان قزوین افزود: ما توانایی اعزام به تمام نقاط شهری و روستایی استان را در این سامانه فراهم کرده ایم و جدای از کارگاه ها و جلسات آموزشی با پشتیبانیِ محتوایی افراد ، به ارتقای آگاهی آن ها نسبت به پیشرفت های انقلاب کمک کرده ایم. اما این امکان هم وجود دارد که افراد با توجه به سابقه ی فعالیت این دوستان که در سامانه آماده است فردی را جهت مراسم خود انتخاب نمایند.
وی خاطر نشان کرد: در طرح «روایت» زندگینامه ی 30 نفر از روایتگران گذاشته شده است که باقی عزیزان به دلیل معذوراتی که وجود داشت بارگذاری نشده است. این سامانه حتی این امکان را برای درخواست کنندگان و سخنرانان و مخاطبان فراهم کرده است تا بعد از برگزاری جلسه ی خود نظراتشان را مطرح کنند.
دایی دایی با اشاره به اینکه محدودیتِ تعداد مخاطبان و زمانِ جلسه، مانعی برای ثبت درخواستِ سخنران نیست ادامه داد: میتوان برای صبحگاهِ مدارس، پیشمنبرِ هیأتهای مذهبی و حتی میانِ دو نماز در مساجد، ادارات و... از سه سخنران مختلف دعوت کرد تا هر کدام در یک جلسه مجزا و مختصر دستاوردهای انقلاب را در حوزه خاصی (فرهنگی و اجتماعی، اقتصادی و صنعتی، علمی و فناوری، بینالمللی، بانوان و...) تبیین کنند.
مدیر مؤسسه «روایت حق» اظهار داشت: علاقه مندان برای درخواست راوی یا سخنران برای جلسات گرامیداشت چهلمین سالگرد انقلاب می توانند به سایت www.revayat57.ir مراجعه و یا در صورت عدم دسترسی به اینترنت عدد 1 را به شماره 09192813573 ارسال کنند.