به گزارش حلقه وصل، قیمت انواع مرغ در بیست و یکم خرداد ۱۴۰۱ به شرح زیر است:
نوع مرغ |
قیمت(تومان) |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق |
۶۳,۵۰۰ |
مغز ران بدون پوست بدون استخوان |
۶۸,۵۰۰ |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق |
۷۶,۰۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال |
۷۸,۴۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو |
۷۶,۵۰۰ |
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال |
۷۰,۰۰۰ |
بال کبابی ساده - بدون نوک بال |
۵۷,۰۰۰ |
بازوی کبابی ساده |
۴۴,۵۰۰ |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده |
۵۱,۰۰۰ |
فیله مرغ |
۹۹,۷۰۰ |
گردن مرغ بدون پوست |
۲۰,۰۰۰ |
شنیتسل بدون آرد |
۹۱,۲۰۰ |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده |
۹۱,۲۰۰ |
دل مرغ پاک کرده |
۱۷,۰۰۰ |
جگر مرغ |
۱۳,۰۰۰ |
سنگدان مرغ |
۱۸,۰۰۰ |
پای مرغ |
۷,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی |
۷۸,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی |
۶۲,۰۰۰ |
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی) |
۸۹,۰۰۰ |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی) |
۵۵,۵۰۰ |
منبع:بازار